Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Paraf Bilişim Kamera Güvenlik Sistemleri Ltd. Şti. - Firma Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
FİRMA DETAYI
Anasayfa       Firmalar
Paraf Bilişim Kamera Güvenlik Sistemleri Ltd. Şti.
Firma PuanıOy verOy verOy verOy verOy ver

Paraf Bilişim Kamera Güvenlik Sistemleri Ltd. Şti.

Adres CUMHURİYET MAHALLESİ HACI MUSTAFA CADDESİ NO:2/B
E-posta E-posta adresini üye olmadan göremezsiniz...
Telefon 08508889605      05411416005
Mobil 05454010005
Paraf Bilişim Kamera Güvenlik Teknolojileri Ltd Şti. adlı işletmeden"Bilişim ve teknolojinin hemen her alanda ihtiyaçtan öte sorumluluk haline geldiği çağımızda, zamanın gerisinde kalmak yerine ötesine geçmek isteyen tüm kurumlara hizmet veren şirketimiz edindiği deneyim ve müşteri odaklı çalışmalarıyla sektöründe lider konuma gelmiştir. Teknolojinin büyük önem kazandığı çağımızda sahip olduğumuz yüksek niteliklerle müşterilerimize sektörün en güvenilir, en kaliteli ve en verimli programlarını sunuyoruz. Güvenlik kamerası,Endüstriyel otomasyon ve Bilişim Sistemleri alanında hizmet verdiğimiz gibi Yangın alarm,Geçiş Kontrol sistemerli Görüntülü Diafon Sistemleri,Yapısal kablolama konusunda da alanında kendini kanıtlamış uzman ekimizle her an yanı başınızdayız."
Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
 
Firma Hakkında Bilgiler Paraf Bilişim Kamera Güvenlik Teknolojileri Ltd Şti. adlı işletmeden
"Bilişim ve teknolojinin hemen her alanda ihtiyaçtan öte sorumluluk haline geldiği çağımızda, zamanın gerisinde kalmak yerine ötesine geçmek isteyen tüm kurumlara hizmet veren şirketimiz edindiği deneyim ve müşteri odaklı çalışmalarıyla sektöründe lider konuma gelmiştir. Teknolojinin büyük önem kazandığı çağımızda sahip olduğumuz yüksek niteliklerle müşterilerimize sektörün en güvenilir, en kaliteli ve en verimli programlarını sunuyoruz. Güvenlik kamerası,Endüstriyel otomasyon ve Bilişim Sistemleri alanında hizmet verdiğimiz gibi Yangın alarm,Geçiş Kontrol sistemerli Görüntülü Diafon Sistemleri,Yapısal kablolama konusunda da alanında kendini kanıtlamış uzman ekimizle her an yanı başınızdayız."