Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hanwha Techwin PNM-9031RV Panoramik Kamerası - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hanwha Techwin kızılötesi (IR) teknolojili kamerasını piyasaya sürüyor

PNM-9031RV Panoramik Kamera

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hanwha Techwin kızılötesi (IR) teknolojili kamerasını piyasaya sürüyor
Hanwha Techwin Europe tarafından piyasaya sürülen NDAA uyumlu PNM-9031RV kızıl ötesi panoramik kamera, operatörler için, üst üste binme veya boşluk olmadan geniş bir alana ait görüntüyü sorunsuz bir şekilde kesintisiz olarak sağlar.  PNM-9031RV ile operatörler, 15 MP 4x lensli panoramik kamera sayesinde daha az kamera kullanarak olayları 3:1 en-boy oranında (6720 x 2240) izleyebilirler. Bu özelliği onu yüksek kaliteli, kızılötesi güvenlik kamerası arayan kuruluşlar için oldukça uygun maliyetli bir seçenek haline getirmektedir.
 
Otomatik ve manuel ayar özelliğine sahip ayrı bölgelerin yanı sıra WiseIR entegre kızılötesi aydınlatıcılar, düşük ışık koşullarında izlemenin kesintiye uğramamasını sağlar. IR, kameraya ait dört lensin tamamı için 20 metreye kadar mesafeyi aydınlatabilir. 120 dB geniş dinamik aralık ile birlikte 192 derecelik yatay görüş alanı ve 65 derecelik dikey görüş alanı sunar. Panoramik kamera, gerektiğinde olayları diğer kameralara devredebilir.
 
Bu yüksek görüntü kalitesi, geniş bir alanda olup bitenlere ilişkin kesintisiz tek bir görüntü görünümünü sağlayan otomatik görüntü birleştirme ile tamamlanır. Operatörler sanal kanallar aracılığıyla odaklanılacak ilgi alanları belirleyebilir, böylece Akıllı Video Analizleri (IVA) ile uyarıların tetiklenmesini sağlayabilirler. 
 
PNM-9031RV panoramik kameranın sahip olduğu video analizleri arasında hareket algılama, odak bozulması algılama, sanal hat, giriş/çıkış algılama, ses algılama, ısı haritalama ve görünme/kaybolma bulunmaktadır. Bu sayede operatörler, örneğin izlenen alanda yüksek ve düşük aktiviteli bölgeleri görerek, bir alanın kullanımı ve riskleri hakkında daha fazla bilgi edinebilir. 
 
Asma menteşesi, metal kablo demeti ve kolay takılan kablo klipsleri sayesinde PNM-9031RV kameranın kurulumu hızlı ve kolaydır. Kamera ile birlikte gönderilen USB konnektörü sayesinde, isteğe bağlı bir USB dongle ve Wisenet kurulum uygulaması kullanılarak bir bilgisayar veya Wi-Fi aracılığıyla kolay kurulum yapılabilir.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın