Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hanwha Techwin Wisenet AI kameralarını destekleyen NVR - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hanwha Techwin Wisenet AI kameralarını destekleyen NVR yelpazesini genişletiyor

3 yeni Wisenet X NVR modeli : XRN-820S, XRN-1620SB1, XRN-1620B2

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hanwha Techwin Wisenet AI kameralarını destekleyen NVR yelpazesini genişletiyor
Hanwha Techwin Wisenet AI kameralarını destekleyen NVR yelpazesini genişletiyor
 
 
8 ve 16 kanallı Wisenet X Serisi NVR'lerin piyasaya sürülmesi ile birlikte, küçük işletmelerin dahi Wisenet AI kameralarında yerleşik olarak bulunan lisanssız Derin Öğrenme AI video analizlerinden yararlanması uygun maliyetli hale gelmiştir.
 
2020 yılında piyasaya sürülen 32 ve 64 kanal Wisenet X NVR'lerde olduğu gibi yeni NVR'ler, Wisenet AI kameralar tarafından yakalanan AI meta verilerini okuyarak, kullanıcıların videoda nesneler ve onların özelliklerine ilişkin hızlı ve doğru bir arama yapmasına yardımcı olabilir. 
 
Derin Öğrenme AI video analizleri  ile insanlar, araçlar, yüzler ve plakalar dahil olmak üzere çeşitli nesne türleri aynı anda algılanır, sınıflandırılır ve Wisenet AI algoritmaları tarafından desteklenir. Hanwha Techwin'e özgü olan bu özellikler ile yaş grubu, cinsiyet veya bir kişinin giydiği kıyafetin rengi gibi nesnelere veya kişilere ait nitelikler tanımlanır.
 
Bu özellikler, kameralar tarafından yakalanan görüntülerin yanı sıra NVR'lerde meta veri olarak kaydedilir ve kullanıcıların belirli nesneleri veya olayları hızlı bir şekilde aramasına olanak sağlar. Söz konusu algoritmalar, bir kişinin gözlük takıp takmadığını veya bir çanta taşıyıp taşımadığını dahi belirleyebilir.
 
 
NVR’lerde ortak olarak bulunan temel özellikler şunlardır:
  • Yepyeni bir kullanıcı arayüzü.
  • Yeni trapez tasarımı sağladığı gelişmiş sıcaklık dağılımı sayesinde HDD'lerin ömrünü uzatır.
  • Wisenet 4K, 8K, termal görüntüleme, PTZ ve çoklu sensör modelleri için sağlanan gelişmiş destek sayesinde 32 MP'ye kadar kayıt özelliği.
  • H.265 sıkıştırmayla birleştiğinde bant genişlik verimliliği, mevcut H.264 teknolojisine kıyasla %75'e kadar artıran WiseStream II tamamlayıcı sıkıştırma teknolojisi.
  • Çift HDMI ve VGA ekran çıkışı.
  • Otomatik Kurtarma Yedeklemesi (ARB)
  • Akıllı telefonlara gönderilen anlık olay bildirimleri.
  • ONVIF Profil S ile uyumlu.
 
Yapılandırılması kolay
Yeni NVR’lerin kurulum süresi, mühendislerin NVR'lere uzaktan bağlanma özelliği sayesinde en aza indirilir. Bu bağlantı, karmaşık bir ağ kurma zorunluluğu olmaksızın, P2P ve benzersiz QR ürün kodlarını kullanarak, bir akıllı telefon veya tablet üzerinden gerçekleştirilir. NVR'lerin yapılandırılması, sezgisel bir arayüz ve kurulum Sihirbazı yardımıyla kolayca gerçekleştirilir.
 
 
GDPR Uyumluluk Desteği
Güvenlik görevlileri önemli videoların üzerine yazılmasını önlemek amacıyla yer imleri ekleyebilir; NVR'ler, GDPR uyumluluğunu sağlamak için belirli bir süre sonra yer imli videoyu otomatik olarak silmek üzere programlanmıştır.
 
NDAA uyumlu
NVR'ler aynı zamanda NDAA uyumludur; bu uygunluk çok uluslu olarak faaliyet gösteren müşterileri içeren projeler için teklif verirken danışmanların, sistem tasarımcılarının ve sistem entegratörlerinin dikkate almaları gereken temel bir gereksinimdir.
 
3 Yeni Wisenet X NVR aşağıdaki gibidir:
 
  • XRN-820S: 8 kanallı. 100 Mbps'ye kadar ağ kamera kaydı ve 2 SATA HDD yuvası aracılığıyla 12 TB'a kadar veri depolama. PoE. 
  • XRN-1620SB1: 16 kanallı. 140 Mbps'ye kadar ağ kamera kaydı ve 4 SATA HDD yuvası aracılığıyla 24TB'a kadar veri depolama. PoE.
  • XRN-1620B2: 16 kanallı. 140 Mbps'ye kadar ağ kamera kaydı ve 8 SATA HDD yuvası aracılığıyla 80TB'a kadar veri depolama.
 
“Derin Öğrenme AI video analizi birçok şekilde kameralı güvenlik çözümünün değerini artırabilir ve bu yeni NVR'ler az sayıda kamera gerektiren uygulamalar için dahi teknolojiyi uygun maliyetli hale getiriyor”, yorumunda bulunan Hanwha Techwin Europe’un Ürün ve Pazarlama Müdürü Uri Guterman açıklamasına şöyle devam etti:
 
“Wisenet AI kameralarla birlikte NVR'ler, yanlış alarmları en aza indirirken yüksek düzeyde algılama doğruluğu sunar. Kullanıcılara herhangi bir şüpheli etkinliği tespit edip hızlı bir şekilde yanıt vermeleri için güçlü bir araç sağlamanın yanı sıra, işletmelere ve özellikle perakende sektörüne ticari bilgi toplama ve bu bilgileri analiz etme fırsatı da sunuyorlar”.
 
 
Hanwha Techwin Hakkında
Hanwha Techwin, Güney Kore’de yerleşik olan Hanwha Corporation’a bağlı bir şirkettir. Hanwha Techwin; IP ve analog kameraları, kayıt çözümlerini, video yönetim yazılımını ve sıkıştırma teknolojisini kapsayan toplam güvenlik çözümü sunar. Hanwha Techwin, kendisinin geliştirdiği SoC yonga setlerini üreterek güvenlik çözümlerindeki lider konumunu 30 yılı aşkın biriken optik, üretim ve görüntü işleme teknolojisiyle birleştirdi. Hanwha Techwin, müşterilerine akıllı ve güvenli çözümler sağlamak için AI teknolojisine ve siber güvenliğe yatırım yapmaya devam ederek şimdi geleceğe hazırlanıyor. Kendisinin Wisenet markasıyla Hanwha Techwin müşterilerinin güvenebileceği güvenlik çözümleri sunmaya çalışacaktır.
 
Hanwha Group Hakkında
1952 yılında kurulan Hanwha Group, Güney Kore’de yerleşik en büyük holding şirketlerden biridir.  Ülkenin 3. büyük ihracatçısıdır ve bir “FORTUNE Global 500” şirketidir.
Hanwha Group; uzay ve havacılık, savunma, petrokimyasallar, güneş enerjisi, finans, inşaat ve perakende dahil çeşitli sektörlerde lider şirkettir. Şirket Güney Kore’de 85 bağlı şirketi ve Amerika, Avrupa, Çin ve Güneydoğu Asya’nın ve Orta Doğu’nun gelişmekte olan pazarları dahil 380 küresel ağıyla faaliyet göstermektedir.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın