Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Axis Communications Garanti Süresini 5 Yıla Çıkardı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Axis Garanti Süresini Uzattı

İşte Yeni Garanti Süresi ...

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Axis Garanti Süresini Uzattı
Axis Communications, 5 yıllık garanti hizmetini, Müşterilerinin yatırımlarından en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak için geliştirildiğini açıkladı. Axis, mükemmel donanım garanti hizmeti ile müşterilerine birinci sınıf kalite, güvenilirlik ve destek sözü veriyor.

5 yıllık garanti

Artık Axis’i tercih eden 5 yıllık garanti hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilecekler. 1 Nisan 2020 tarihinde veya sonrasında Axis'ten son kullanıcıya gönderilen ürünler için geçerli olan 5 yıllık garanti, markanın kalitesini ve güvenini ön plana çıkarmak için önemli bir adım olduğunu düşünebiliriz.
 
Axis daha önce 3 yıllık garanti veriyordu. Üretim kalitesine duyduğu güven bir sonucu olarak garanti süreleri 5 yıla çıkarıldı. Ek olarak, garanti kapsamındaki kusurlu ürünler için, daha yüksek düzeyde garantili kalite için gelişmiş RMA (Malzeme iadesi yetkisi) desteği sunuyorlar.

Axis , sevkiyat tarihinden itibaren 5 yıl boyunca normal kullanım koşullarında tasarım, işçilik ve malzeme kusurlarını kapsadığını bildirdi. Garanti süresi kapsamındaki kusurlu ürünler, ücretsiz olarak onarılacak veya değiştirilecek. Ayrıca, AXIS Device Manager (ADM) ile cihaz garantileri kolay bir şekilde takip edilebilecek.
Axis’in 5 yıllık ürün garantisi çoğu ürünü kapsıyor. İstisnalar için Axis’in ilgili web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın