Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
ULISSE EVO Akıllı Videotec Analizi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Videotec ULISSE EVO

Şimdi Akıllı Videotec Analizi ile

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Videotec ULISSE EVO

 
Bir alanın etkili video gözetimi net, keskin ve yüksek çözünürlüklü görüntüler gerektirir, böylece operatör her türlü hava veya ışık koşulunda tam durumsal farkındalığa sahip olur. Kameralar sürekli olarak izlenen alanları kayda alır ve bu nedenle veri açısından zengin görüntüler elde eder. Bilginin karmaşıklığı ve hacmi, operatörlerin dikkatini kaybetmesine neden olarak tüm sistemi hatalara ve yanlış alarmlara karşı savunmasız hale getirebilir.

Bir güvenlik sisteminin risklerini ve işletme maliyetlerini katlanarak artıran bu kritik sorunları, güvenlik kameralarına uygulanan video analizini kullanarak azaltmak artık mümkün.
Video görüntülerini analiz etmek, görüntülerin ve alarmların akıllı yönetimi için çok önemli hale geldi. Video analizleri, insanları, malları veya mülkleri tehdit edebilecek potansiyel izinsiz girişlerin tespit edilmesini ve önlenmesini sağlar.

Videotec, kritik altyapıların, endüstriyel tesislerin dış mekan izleme uygulamalarında izinsiz girişlerin önleyici tespiti için uçtan uca bir çözüm olarak ULISSE EVO kameralarına entegre "sağlam ve akıllı" bir video analiz teknolojisini piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Videotec Analytics, prestijli uluslararası üniversiteler ve araştırma merkezleriyle işbirliği yapan, Ar-Ge profesyonellerinden oluşan bir ekip tarafından yürütülen 10 yılı aşkın araştırma ve tasarımın sonucudur ve son derece güvenilir ve proaktif olacak ve yapılandırması kolay ve kolay olacak şekilde tasarlanmıştır.
Dış mekan gözetim uzmanları

Videotec Analiz teknolojisine sahip ULISSE EVO kamera, en olumsuz dış çevre koşullarında bile doğru PTZ tespiti ve hassas ve sorunsuz otomatik izleme için sağlam algoritmalar içerir. Operatörün, koşullar ne olursa olsun tam bir durum bilincine sahip olmasına katkı sağlıyor.

Videotec Analytics'in Avantajları
 

Videotec Analytics ile ULISSE EVO :

Maksimum tehdit önleme verimliliği

Operatörlerden kaynaklanan hataların minumuma indirilmesi

Azaltılmış depolama alanı : sadece gerekli görüntüler kaydedilir.

En kritik ve karmaşık atmosferik koşullarda optimum harici ortam çalışma

GeoMove & Track işlevi, iki ULISSE EVO'nun birbirleriyle akıllı dil aracılığıyla iletişim kurmasına, gelişmiş eylemler oluşturmasına ve hedefin coğrafi koordinatlarına dayalı bir izleme gerçekleştirmesine olanak tanır. Videotec garantili, eksiksiz, anahtar teslimi bir konumlandırma ve izleme çözümüne sahip olmanın faydasını hemen sağlar.

Ayrıntı açısından zengin yüksek çözünürlüklü görüntülerin analizi sayesinde uzun mesafelerde bile rakipsiz algılama performansı sunar.

Kayıtları anormal olaylara karşı izlemek, tespit etmek ve aramak için gereken daha az zaman ve çaba. Ortaya çıkan güvenlik sistemi son derece verimli, güvenilir ve kullanışlıdır.

Videotec Analytics nasıl çalışır?
 
Her alarm olduğunda, otomatik izleme otomatik olarak etkinleştirilir ve olay meta verileri ONVIF protokolü aracılığıyla VMS'ye gönderilir. Eşzamanlı olarak, güvenlik operatörleri uyarılır ve kayıt başlar. ULISSE EVO, hareketli hedefi çerçevenin merkezinde tutar ve tanımayı kolaylaştırmak için hedefi yakınlaştırır.
 
VMS sistemine gönderilen meta veriler, konunun net bir şekilde tanımlanması için hedefi bir sınırlayıcı kutuyla çerçevelemek için kullanılabilir veya alarmları etkinleştirmek veya kayda başlamak için kullanılabilir.
 
Videotec Analytics nasıl yapılandırılır
 
Basit bir başlangıç ​​konfigürasyonu, ULISSE EVO'nun hassas bir alanda bulunan bir nesneyi veya kişiyi algılamasını sağlar.

Kullanıcı tarafından belirlenen kurallara bağlı olarak, bir nesne bir alana izin verilenden daha fazla girerse, çıkarsa veya görünür veya durursa bir alarm görüntülenir ve otomatik izleme etkinleştirilir.

Sezgisel bir yönetim arayüzü sayesinde, her ön ayar için on kurala kadar hızlı bir şekilde yapılandırılabilir. Bu kuralların herhangi bir şekilde ihlal edilmesi, otomatik izlemeyi ve diğer planlanmış eylemleri etkinleştirecektir.

çizgiyi geçme (hedef bir çizgiyi bir yönde veya birden çok yönde geçer)
alana girme / çıkma (hedef belirli bir alana girer veya ayrılır)
alanda görünen (hedef belirli bir alanda görünür
gezinme (hedef belirli bir alanda belirli bir süreden daha uzun süre kalır)
hedef sınıflandırması (insanlar ve araçlar için)
algılama maskesi işlevi (görüntünün bir bölümünde algılama etkinliğini devre dışı bırakır)
Video kurcalama algılama işlevi (kamera lensi engellenirse veya görünümü engellemek için örtülürse bir ONVIF alarmı oluşur)

Videotec Analytics ile kalibrasyon ve hedef sınıflandırma
Operatör, çok sezgisel bir web arayüzü aracılığıyla sahnenin bakış açısını kalibre edebilir, böylece hedefleri 3D olarak işlemek mümkündür. Hedefler üç kategoriye ayrılabilir: genel nesne, kişi, araç.

Hedefler daha sonra boyutlarına göre bir alarmı tetikleyecek ve böylece çerçevede görünen alakasız nesnelerin bir sonucu olarak yanlış alarmlar büyük ölçüde azaltılacaktır.

Videotec bilgi birikimi ve teknolojisi

Videotec’in Video Analizli ULISSE EVO serisi, piyasadaki diğer PTZ’lerden daha sağlam ve daha iyi performans gösteren entegre bir profesyonel dış mekan çözümü sunar.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın