Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Güvenlik Sektöründeki Fuarlar İptal Ediliyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Güvenlik Sektöründeki Fuarlar İptal Ediliyor

ISC West 2020 Tekrar İptal Edildi

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Güvenlik Sektöründeki Fuarlar İptal Ediliyor
Sektörün önde gelen fuarları tek tek ertelenmeye devam ediyor. ISC West, GSX, Essen, IFSEC gibi fualar takvimlerini değiştiriyorlar.

Önümüzdeki süreçte salgın ile ilgili durumların ne şekilde değişebileceği üzerine henüz net bir ön görü yok. Önümüzdeki 6 aylık süreç içerisinde salgın kontrol altına alınsa bile muhtemelen fuar ziyaretlerine olan ilgili azalacak ve beklentileri karşılamayacak gibi duruyor. Yaz döneminde salgının kontrol altına alınmasını bekleyen yatırımcılar, kontrol altına alınsa dahi uzun bir süre fuar ziyaretçilerinin önceki dönemler kadar etkili olmayacağını düşünüyorlar.

Bu durum güvenlik sektöründe pazarlama stratejileri üzerinde görevli olan yöneticileri yakından ilgilendiren bir durum. Yeni dönem dünya düzenini göz önünde bulundurarak pazarlama aktivitelerini çevrim içi platformlar ve farklı çalışmalar üzerinden de devam ettirecekleri ön görülüyor.

Salgın sonrası yeni dönemde beklentileri karşılayabilmek için pazarlama departmanlarının sorumlulukları hayati önem arz ediyor. Güvenlik Sektörü yeni bir dünya düzenine ne kadar hazır, kimler neler hangi yolu izleyecek, neler yapacaklar hep birlikte izleyip göreceğiz. 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın