Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Synology Yeni Ürün Ailesini Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Synology Yeni Ürün Ailesini Duyurdu

Synology yeni ürün yelpazesinden NVR1218 ve VS960HD modellerini tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Synology Yeni Ürün Ailesini Duyurdu
Synology hepsi bir arada bağımsız gözetim çözümü olan NVR1218 ve kompakt gözetim, izleme ve yönetim aygıtı VS960HD de dahil olmak üzere yeni ürün yelpazesini tanıttı. 

Synology Inc. Ürün Yöneticisi Michael Wang, "NVR1218 ve VS960HD'nin piyasaya sürülmesi gözetim ürün grubumuzu zenginleştiriyor ve rakipsiz maliyet etkinliği sunuyor" dedi.

Synology NVR1218

Synology NVR1218, monitör bağlantısını kolaylaştıran 1080p HDMI portun yanı sıra görüntüleme için 12 kanala (720p / 30FPS) sahip. NVR1218, POS (point-of-sale) sistem entegrasyonunu destekleyen özel bir COM portu ile işlem kayıtlarını gözetim kamera görüntüleri ile birleştirebiliyor.




Synology NVR1218 ve VS960HD

Avuç içi boyutundaki bir video dekoderi olan VS960HD ise 4K ve 1080p çözünürlüklerini destekleyen çift HDMI bağlantıyla geliyor. Tek bir monitörden 720p / 10FPS'de gerçek zamanlı IP kamera akışının 96 kanala kadar izlenmesine olanak tanıyor. Synology NAS ya da NVR ile çalıştırıldığında Surveillance Station 8 ve üstünü çalıştıran Synology NAS veya NVR ile yapılandırıldığında, canlı Görünüm, zaman çizelgesi ve kayıt listesi gibi Surveillance Station'ın ana özelliklerini destekliyor.

NVR1218, 4 ücretsiz kamera lisansı içeriyor. İlk kez sistem kurulumu yapmak için uygun bir bilgisayar veya internet bağlantısı gerektirmeden kolayca kurulabiliyor. VS960HD'nin kompakt ve çift HDMI tasarımı, izleme ihtiyaçlarını karşılamak için düşük maliyetli bir TV çözümü sunuyor.
Hem NVR1218 hem de VS960HD fare, klavye veya joystick gibi USB bağlantılarını destekler ve kamera akışları ve yönetim araçları arasında gezinmeyi kolaylaştırıyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın