Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Pelco, Dubai Intersec 2020'de Yeni Çözümlerini Görücüye Çıkardı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Pelco, Dubai Intersec 2020'de Yeni Çözümlerini Görücüye Çıkardı

Pelco 19-21 Ocak'ta Dubai'de Intersec 2020 SAE26 'da sizi bekliyor

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Pelco, Dubai Intersec 2020'de Yeni Çözümlerini Görücüye Çıkardı
Pelco, Dubai Intersec 2020'de Yeni Çözümlerini Görücüye Çıkardı
 
Akıllı video izleme çözümlerinde dünya lideri olan Pelco, Inc., bir dizi yeni ürün ve çözümlerini sergilemek için 19-21 Ocak'ta Dubai'de Intersec 2020'ye (stand # SAE26) katılıyor.
Pelco Sarix ve Spectra video kameralarının yanı sıra sektör lideri Video Yönetim Sistemi VideoXpert'i son kullanıcılara, entegratör ortaklarına tanıtacak.

İşte sergilenecek bazı yenilikler:
Sarix Professional Series 3 Sabit IP Kameralar (piyasaya sürüldü): Mini dome, bullet, kutu yapılandırmalarında mevcut olan en yeni Sarix kameralar, düşük veya ışıksız koşullarda yüksek çözünürlüklü videoya ihtiyaç duyan müşteriler için çeşitli özel özellikler sunar. Vandalizme ve aşırı sıcaklıklara karşı koruma sağlar.

Spectra 7 PTZ IP Kamera (yakında piyasaya sürülecek): Pelco’nun PTZ IP kamera serisinin en son serisi, 4k çözünürlükte saniyede 30 frame görüntü sunabiliyor. Gerçek geniş dinamik aralığa, gelişmiş düşük ışık performansına sahiptir ve gelişmiş sıkıştırma özellikleri nedeniyle önemli ölçüde azaltılmış depolama gereksinimleri ile birlikte gelir.

VideoXpert v 3.7 (piyasaya sürüldü): Pelco'nun dünyaca ünlü Video Yönetim Sistemi'nin en son güncellemesi olan VX v 3.7, yüksek kare hızı oynatma, alarmlar için SMS bildirimleri, herhangi bir olay tarafından tetiklenebilecek kayıt programları gibi değerli yeni özellikler, ve VxOpsCenter'a farklı bir ağdan bağlanmanızı sağlayan yeni mimari.

Pelco’nun çözümleri, hizmetleri ve ürünleri eğitim, sağlık hizmetleri, otelcilik, havaalanları, şehir gözetimi ve enerji de dahil olmak üzere çeşitli sektörlerdeki müşterilerin farklı ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Pelco, Pelco kameraları, özelleştirilmiş ürün yazılımı ve şirket tarafından tasarlanmış VMS yazılımını içeren uçtan uca çözümler sunar. Pelco ayrıca, her müşterinin benzersiz ihtiyaçlarını karşılamak için en son yazılım ve özelleştirilmiş yapılandırmalarla sistemleri hızlı bir şekilde kurmak için yerinde veya uzaktan profesyonel hizmetler sunar.

Pelco standını ziyaret edecek olanlar için, bu yıl piyasaya çıkması planlanan eşsiz çözünürlüklü termal kameraların bir önizlemesini de görme şansına sahip olacaklar.
Pelco yeni ürünleri ve teknolojileri konularında siz değerli ziyaretçileri karşılayacak olan firma yetkilileri ;

• Brian McClain, Başkan ve COO
• Brandon Reich, Başkan Vekili Ürün Stratejisi
• Stuart Rawling, Başkan Yardımcısı Pazar Stratejisi
• Philippe Roux, Global Satış Başkan Yardımcısı
 
Rawling Salı günü öğle saatlerinde Intersec Arena'da modern video izleme çözümlerinin alışveriş merkezlerinde ve diğer büyük perakende merkezlerinde güvenliği nasıl dönüştürdüğü hakkında bir sunum yapacak.

CEO Kurt Takahashi, “Geçen yıl Pelco için büyük değişiklikler getirdi” dedi. “Şirket yol haritasını güncelledi ve ekibimiz gelecekteki büyüme için sarsılmaz hırslarımızı gerçeğe dönüştürmek için hem motive hem de donanımlı. Yeni ürünler keşfetmenin ve geliştirmenin yanı sıra, bizi dünyanın önde gelen gözetim teknolojisi sağlayıcısı olarak kuran ürünleri geliştirmeye devam etmekten heyecan duyuyoruz. Yeni Pelco'yla tanışmak isteyen herkesi Intersec'teki standımız tarafından sallanmaya teşvik ediyorum. ”
 
Pelco'nun profesyonel ürün ve çözümleri hakkında daha fazla bilgi için www.securityinsights.pelco.com adresini ziyaret edebilir veya Twitter'da Pelco'yu (@PelcoVideo) takip edebilirsiniz.

Pelco, Inc. hakkında

Pelco, video yönetimi ve analiz yazılımı, altyapı, kameralar ve ilgili hizmetleri içeren video izleme çözümlerinin tasarımı ve geliştirilmesinde küresel bir liderdir. Pelco'nun VideoXpert video yönetim platformundan endüstri lideri IP kamera ve aksesuar seçeneklerine kadar Pelco, dünyayı daha güvenli hale getiren çok çeşitli yüksek kaliteli IP video güvenlik ürünleri ve sistemleri tasarlamaya ve sunmaya kendini adamıştır.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın