Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
AXIS Q1798-LE Network Kamera - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

AXIS Q1798-LE Network Kamera

Axis Lightfinder 2.0 teknolojisi ile geliyor

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
AXIS Q1798-LE Network Kamera
4x yakınlaştırma ve Canon objektif ile güçlü ve sağlam AXIS Q1798-LE Ağ Kamerası, IP66, IP67 ve IK10 derecelerine sahiptir ve -40 °C ile 60 °C arasında değişen aşırı sıcaklıklara dayanabilir. Bu kamera, imzalı ürün yazılımı ve güvenli önyükleme gibi gelişmiş siber güvenlik özellikleriyle tasarlanmıştır. İmzalı ürün yazılımı, ürün yazılımının değiştirilmediğini ve yalnızca yetkili ürün yazılımının yüklendiğini garanti ederken güvenli önyükleme, kameranın fabrika varsayılan ayarlarından sonra gerektiğinde tamamen kötü amaçlı yazılım içermediğini garanti eder.
 
Bu kamera aynı zamanda artan ışık hassasiyeti, neredeyse tamamen karanlıkta daha canlı renkler ve hareketli nesnelerin daha net görüntüleri için Axis Lightfinder 2.0 teknolojisi sunar. Ek olarak, alarmları veya eylemleri tetiklemek için cihazları G / Ç bağlantı noktalarına bağlamak mümkündür ve denetlenen girdi bağlantı kesilirse bir bildirim gönderir.
 
Anahtar özellikler:
4K / 10 MP çözünürlük
Ultra yüksek ışığa duyarlı sensör
12 - 48 mm Canon lens
Lightfinder 2.0 teknolojisi
H.264 / H.265 destekli Axis Zipstream teknolojisi

PoE ve yedekli DC gücü desteğiyle, bu 4K kameranın kurulumu kolaydır ve elektrik kesintisi durumunda veriler korunur. Ayrıca, H.264 ve H.265 destekli Axis Zipstream teknolojisi bant genişliği ve depolama gereksinimlerini önemli ölçüde azaltır. Dahası, yerleşik IR Aydınlatması ile sahneye bağlı olarak  karanlıkta 164 metre ve üzeri gözetleme sağlar.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın