Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Suprema ID’nin RealScan Serisi parmak izi tarayıcıları - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Suprema ID’nin RealScan Serisi parmak izi tarayıcıları

Secunet Biomiddle ile entegre

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Suprema ID’nin RealScan Serisi parmak izi tarayıcıları
Global olarak tanınan biyometri ve kimlik çözümleri sağlayıcısı Suprema ID., RealScan-G10 ve RealScan-D dahil olmak üzere en çok satan RealScan Serisinin artık secunet biomiddle ile uyumlu olduğunu açıkladı.
 
Secunet Biomiddle Platformu
Secunet biomiddle, biyometrik sistem bileşenleri ve kart okuyucuların çeşitli biyometrik veya eID uygulamalarında modüler kullanımına izin veren, biyometrik sistemler ve eID'ler için bir ara platformdur. Her iki fonksiyon da tek bir arayüz üzerinden sağlanır. Biyometrik donanım ve yazılım bileşenleri, ISO / IEC 19784-1'e göre, secunet biomiddle tarafından entegre bir BioAPI 2.1 çerçevesi aracılığıyla gömülür ve kullanılır.
Secunet biomiddle, ara katman yazılımını sistem platformlarından ve programlama dillerinden bağımsız kılan SOAP arayüzü aracılığıyla müşteri uygulamalarıyla iletişim kurar. Bu nedenle, secunet biomiddle birçok altyapı ve sınır kontrol projesinde mevcut altyapılara kolayca ve hızlı bir şekilde entegre edilir.
 
Parmak İzi Tarayıcılar
“Kanıtlanmış Parmak İzi Tarayıcılarımızın, şu anda devam etmekte olan birçok fırsat için güvenilir bir platform olan secunet biomiddle'a entegrasyonunu sağlamak bizim için büyük bir zevk. Çeşitli ortamlar için Çoklu İşletim Sistemi (işletim sistemi) sunan derin öğrenme ve çok yönlü performanslara dayanan ödüllü canlı parmak izi tespiti ile, Biyometri tabanlı AB Giriş Çıkış Sistemi gibi çeşitli küresel projelere aynı anda katılabileceğimiz bekleniyor. EES) Avrupa Birliği için Daha Güçlü ve Daha Akıllı Sınırlar için, resmi kimlik belgeleriyle bağlantılı olarak biyometri kullanımı için referans uygulaması ve tercih edilen mimariyi tanıyan secunet biomiddle kullanarak, ”dedi.
 
Suprema ID, dünyaca ünlü bir biyometrik ve ID çözümleri sağlayıcısıdır. Dünyanın ünlü biyometrik algoritmasını üstün mühendislik ile birleştirerek, Suprema ID sürekli olarak yüksek teknolojili kimlik ürünleri ve çözümleri tasarlar ve geliştirir. Suprema ID’nin kapsamlı portföyü arasında parmak izi kayıt tarayıcıları, parmak izi doğrulama tarayıcıları, parmak izi gömülü modülleri ve ePassport okuyucuları bulunur.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın