Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Kurt Takahashi Pelco CEO - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Pelco ‘ya yeni CEO

Kurt Takahashi

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Pelco ‘ya yeni CEO
Küresel akıllı video çözümleri sağlayıcısı Pelco, 1 Kasım 2019’da yürürlüğe girecek karar ile Kurt Takahashi İcra Kurulu Başkanı olduğunu açıkladı.

Takahashi daha önce küresel bir uçtan uca güvenlik yönetimi platformu olan AMAG Technology'nin Başkanlığını üstleniyordu.

AMAG'dan önce, Takahashi, Quantum Secure'da küresel satış ve pazarlama başkan yardımcısıydı;

Pelco’nun yönetim kurulu başkanı ve Transom Capital’in yönetici ortağı Russ Roenick, “Bu dönüşüm sürecinde, Pelco’ya Kurt Takahashi’den daha iyi bir insan olamaz” diyor. "Bay. Takahashi, Pelco'ya ve sektöre derin bağlantıları olan kanıtlanmış bir liderdir. Fiziksel güvenlik sektöründe 20 yıldan fazla bir süredir müşteriler, bayiler, danışmanlar ve teknoloji ortaklarıyla olan itibarı paha biçilmezdir. Kurt’un iş ve teknoloji vizyonunu, yönetici deneyimini ve insanları başarıya ulaşmak için bir araya getirme kabiliyetini biliyoruz, Pelco’yu güvenlik endüstrisinde öncü bir konuma getirecektir. ”

Jean-Marc Theolier'ın organizasyondan ayrıldığını açıkladıktan sonra Temmuz sonunda Pelco yeni bir CEO aramaya başladı. O sırada COO Brian McClain Başkan olarak seçildi.
Şirket geçen Mayıs ayında Transom Capital tarafından Schneider Electric'ten satın alındı.

Takahashi ;
“Pelco'ya liderlik etmek için bu fırsattan dolayı onur duyuyorum. Yetenekli ve motive olmuş insanlarla güçlü bir markaya sahibiz. Yenilikçi, farklı video çözümleri ve dünya standartlarında deneyimlerimizi müşterilerimize sunma yeteneğimizi hızlandırmayı dört gözle bekliyorum, ”diyor.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın