Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Pelco Sarix 3 Pro Serisi Kameralar ile Mükemmel Performans - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Pelco Sarix 3 Pro Serisi Kameralar ile Mükemmel Performans

PELCO SARIX IMP III, SARIX IBP III, SARIX IWP III, SARIX IXP III

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Pelco Sarix 3 Pro Serisi Kameralar ile Mükemmel Performans
Sarix Professional kameralar, en popüler özellikleri ve işlevselliği, video güvenlik seçeneklerinizi en üst düzeye çıkarmak ve çalışanlarınızı, mülkünüzü ve sahip olduklarınızı korumak için uygun fiyatlı iç ve dış kamera çeşitliliğini bir araya getirir.
5MP'ye varan çözünürlüklerde, net veriler sağlar, kanıtlayıcı verileri korurken geniş alanları kaplar ve sahneleri yakınlaştırır. Tüm Sarix Professional kameraları (mikro kubbe hariç), IK10 saldırılara karşı dayanıklıdır ve video güvenlik ekipmanının risk altında olabileceği her yer için idealdir.
120dB'ye kadar Gerçek Geniş Dinamik Aralık ile Sarix Pro 3 kameralar, aydınlık ve karanlık alanlarda maksimum görünürlük için çok önemli ayrıntılar sunar. Dome kameralar için 50 m IR ve mermi kameralar için 80 m IR desteği olan Sarix Pro 3 kameralar, aşırı pozlamayı engelleyen IR Aydınlatıcı ile sıfır ışıkta ayrıntılı görüntüler üretir.
Genel Kapsam
Kamera geniş bir alanı kaplar ve 5MP 30 FPS'ye kadar olan ayrıntılı bilgiler için dijital olarak yakınlaştırır. Bu açıklık seviyesi, plaka numaralarını ve yüzlerini görmenizi sağlar.
Trafik, oyun, bankacılık ve ticari ortamlarda yüksek hızlı hareket eden nesneleri yakalayın. 5MP kameralar, 4MP çözünürlüğe kadar 60 FPS desteği sağlamaktadır.
Pelco Smart Compression teknolojisi ve en yüksek video sıkıştırma standardı olan h.265 ile bant genişliği ve depolama maliyetlerinden tasarruf edilmesini sağlamaktadır.



SARIX IMP III
SARIX PROFESYONEL SERİSİ 3 DOME

Sarix Profesyonel Dome Kameralar, kolay kurulum ve bakım için uzaktan zoom ve otomatik odaklama merceklerine ek olarak, gelişmiş renk performansı gündüz / gece çalışması için mekanik IR kesme filtresi sunar. Sıfır ışık koşullarında görünürlük için seçilen modellerde IR aydınlatma mevcuttur. Hem iç hem de dış kameralar IK10 saldırılara karşı dayanıklıdır.


SARIX IBP III
SARIX PROFESYONEL SERİSİ 3 BULLET

Sarix Pro 3 bullet kameraları geniş açılı, orta ve uzun menzilli gözetim için üç çeşit motorlu zoom lens seçeneği ile birlikte gelir. Otomatik odaklama, gelişmiş renk bilimi, mekanik IR kesme filtresi ve gelişmiş entegre adaptif IR aydınlatma, çok çeşitli ortamlarda görünürlük sağlar.
 

SARIX IWP III
SARIX PROFESYONEL SERİ 3 WEDGE

Kama Kapalı IR
Kompakt wedge kameralar dar alanlarda gözetleme için sabit 2,8 mm lense sahiptir. Gelişmiş renk performansı ve mekanik IR kesim filtresi, üstün düşük ışık performansı sağlar. Saldırılara karşı dayanıklı bu wedge kameraları aynı zamanda IK10 ve IP66 sınıfı olup, her yer için idealdir.
 

SARIX IXP III
SARIX PROFESYONEL SERİSİ 3 BOX

Sarix Pro 3 box kamera, daha gelişmiş bir alan derinliği için P-iris lensi sunar.
Daha iyi görüntü kalitesi, Daha iyi performans, Daha geniş çalışma koşulları için tercih edilmektedir.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın