Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Axis P5655-E PTZ Ağ Kamerası - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Axis P5655-E PTZ Ağ Kamerası

Gelişmiş analitik için gelişmiş güvenlik ve yeteneklere sahip yüksek performanslı PTZ kamera

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Axis P5655-E PTZ Ağ Kamerası
 
Gelişmiş analitik için gelişmiş güvenlik ve yeteneklere sahip yüksek performanslı PTZ kamera

Axis P5655-E PTZ Ağ Kamerası

Axis Communications, çok yönlü gözetim uygulamaları için uygun maliyetli, yüksek performanslı bir PTZ kamerası olan AXIS P5655-E PTZ Ağ Kamerasını piyasaya sundu. Gelişmiş görüntüleme, gelişmiş güvenlik özellikleri, analitik için genişletilmiş yetenekler ve daha verimli video sıkıştırma sunan yeni nesil çip ile birlikte geliyor.

AXIS P5655-E, sahnede hem karanlık hem de aydınlık alanlar olsa bile netlik için ışığa duyarlı bir sensör ve Forensic WDR'ye sahiptir. Ek olarak, Axis Lightfinder 2.0 teknolojisi sayesinde daha doygun renkler ve hareketli nesnelerin daha net görüntüleri ile düşük ışıkta yüksek performans sergilemektedir. Elektronik görüntü sabitleme, titreşim ve titremenin etkilerini en aza indirir.

Gelişmiş analitik için genişletilmiş işleme gücü dâhil olmak üzere, aynı zamanda dört sahne profili seçeneği (iç mekân, dış mekân, adli ve trafik) sunar. Her profil için, kamera belirli sahne gereksinimlerine uyacak şekilde pozlama süresini, beyaz dengesini, açıklığı, netliği, kontrastı ve gürültüyü otomatik olarak optimize eder. Geliştirilmiş ürün yazılımı ve güvenli önyükleme, ürün yazılımının değiştirilmediğini ve yalnızca yetkili ürün yazılımının yüklenmesini garanti eder.

Anahtar özellikler:
32x optik zoom ile HDTV 1080p
WDR ve Lightfinder 2.0
İmzalı ürün yazılımı ve güvenli önyükleme
Odak hatırlama ve EIS
H.264 ve H.265 desteği ile zipstream
Esnek kurulum sağlamak için bu kamera iki yönlü ses ve dört G / Ç bağlantı noktasıyla gelir. Ayrıca, H.264 ve H.265 destekli Axis Zipstream teknolojisi, bant genişliği ve depolama gereksinimlerini önemli ölçüde azaltır.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın