Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Honeywell, 30 serisi IP kameralarını duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Honeywell, 30 serisi IP kameralarını duyurdu

Honeywell, gelişmiş analitik ve güvenli şifreleme ile bina güvenliğini ve güvenliği güçlendiren yeni bir video kamera serisi olan 30 Serisi IP Kameraları piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Honeywell, 30 serisi IP kameralarını duyurdu
Honeywell, 30 serisi IP kameralarını duyurdu
Honeywell, gelişmiş analitik ve güvenli şifreleme ile bina güvenliğini ve güvenliği güçlendiren yeni bir video kamera serisi olan 30 Serisi IP Kameraları piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Honeywell 30 Serisi IP kameralar, Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasası (NDAA Bölüm 889) kapsamında oluşturulan ABD devlet ihale standartlarına uygun video sistemlerinin bir parçası olarak kullanılmak üzere tasarlandı. Yeni kameralarla, son kullanıcılar daha düşük toplam sahip olma maliyetinden ve düşük riskten ve ayrıca artan depolama ihtiyacı olmadan iyileştirilmiş görüntü kalitesinden yararlanabilir.

Honeywell Commercial Security video küresel ürün yönetim direktörü Jeremy Kimber, “Honeywell binalardan veriye ve insanlara kadar koruma işinde” dedi. “30 Serisi IP Kameraların piyasaya sürülmesiyle, son kullanıcıların güvenliği herhangi bir işletmeye sorunsuz bir şekilde entegre etmelerine yardımcı olmak için yetkisiz erişime ve izinsiz veri ve video dağıtımına karşı koruma sağlayan gelişmiş güvenli şifreleme özelliğine sahip.”

Honeywell 30 Serisi IP Kameralarda,  dome / kubbe,  bullet / mermi, ball / top ve fish eye / balık gözü modelleri mevcuttur:

Yeni kameralar Honeywell MAXPRO Ağ Video Kaydedicilerine (NVR) şifreli akışı şifreleyerek TLS1.2 (HTTPS) üzerinden HTTP sağlar.
Ayrıca, Ödeme Kartı Sektörü Veri Güvenliği Standardı'na (PCI-DSS) da uyarlar. Tüm bu özellikler, BT departmanları tarafından işletmeleri yetkisiz erişime ve izinsiz veri ve video dağıtımına karşı korumak için artan zorlu gereksinimlerin karşılanmasına yardımcı oluyor. Bu da potansiyel olarak kullanıcıların son veri hacminin ortalama maliyetini ciddi şekilde düşürüyor.

Geleneksel hareket algılama:
Gelişmiş hareketli insan algılama: Geleneksel hareket algılama yalnızca piksel değişikliklerini algılar ve bu da daha yüksek yanlış alarm oranına yol açar. Gelişmiş hareketli insan algılama, yanlış alarm oranlarını azaltmak için tasarlanmıştır, çünkü yalnızca hareketli nesne bir kişi olarak tanındığında bir alarm oluşturur.

Gelişmiş depolama alanı ve görüntü kalitesi:
5MP'ye kadar daha yüksek kalitede kamera çözünürlüğü olağanüstü görüntüler sunar ve güvenli uzaktan görüntüleme için kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. H.265 smart codec özelliği daha uzun video saklanmasına, düşük bant genişliği tüketimine izin verir ve görüntülerin % 50'ye kadar daha az depolama alanı kaplamasını sağlar ve bu da işletme maliyetlerini azaltır.

Erişim kontrolü yönetimi
Yeni kamera serisi, MAXPRO® Ağ Video Kayıt Cihazları ile HTTPS şifreli akışı kullanılarak tamamen entegredir. Ayrıca, MAXPRO Cloud çok siteli video ve erişim kontrolü yönetim platformuna bağlı Performans Gömülü NVR'ları ve yerleşik video analitiği olan ADPRO XO NVR'leri ile de kullanılabilir.

Gelişmiş analitik ve şifreleme yetenekleriyle, Honeywell 30 Serisi IP Kameralar, tüm küçük ve orta ölçekli işletmeler, giriş seviyesi şirketler ve bankacılık ve finans, devlet, kamu hizmetleri, kampüsler, perakendeciler ve ticari işletmeler gibi uyumluluğun zorunlu olduğu kritik uygulamalar için bir dizi kalite seçeneği sunar.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın