Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision, yeni Turbo HD X güvenlik çözümleri - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision, yeni Turbo HD X güvenlik çözümlerini piyasaya sundu

Etkileyici işlevsellik, İyileştirilmiş yanlış alarm azaltma teknolojisi

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision, yeni Turbo HD X güvenlik çözümlerini piyasaya sundu
Hikvision, yeni Turbo HD X güvenlik çözümlerini piyasaya sundu
Dünyanın önde gelen yenilikçi güvenlik ürünleri ve çözümleri tedarikçisi olan Hikvision, davetsiz misafirleri gerçek zamanlı olarak durdurmaya ve hasar ve mal kaybını önlemeye yardımcı olan eksiksiz bir sistem olan en yeni nesil Turbo HD Serisi - Turbo HD X'i piyasaya sürdü.
 
Hikvision Turbo HD X serisi kameralar, insan vücudunun yaydığı kızılötesi ışığını yakalayan ve onu diğer görsel “parazitlerden” ayıran dahili bir dedektöre sahiptir. Kamera, potansiyel bir davetsiz misafir tespit ettiğinde, dahili sireni kırmızı ve mavi ışıkla yanıp söner ve davetsiz misafirleri korkutup kaçırmak amacıyla yüksek sesli uyarı verir.
 
Turbo HD X serisi, işlem içi uyarı ve olaydan sonra kanıt toplama için çok çeşitli çevre koruma ve güvenlik sistemi işlemlerini destekleyebilir. Geleneksel izleme ve olay sonrası soruşturma yaklaşımının dönüşümüne olanak tanır ve çevre ve korumanın pasif izlemeden aktif caydırıcılığa değiştirilmesine yardım eder ve insanları ve varlıkları korumak için. Depolarda, konutlarda, kuyumcularda ve daha birçok alanda kullanılabilir.
 
Tam bir uçtan uca sistem
Daha da önemlisi, Turbo HD X, davetsiz misafirleri, güvenlik personelini ve uzak erişim sağlayan kullanıcıları eş zamanlı olarak uyarabilme ve güvenliği uçtan uca sağlayabilmektedir.
 
İyileştirilmiş, yanlış alarm azaltma teknolojisi
Turbo HD X kameralar ayrıca Hikvision’un en son AcuSense DVR'ları ile de entegre edilebilir. Bu DVR'ler içindeki akıllı yanlış alarm azaltma teknolojisi, kamera tarafından toplanan alakasız hareketleri (yağmur, yapraklar ve hayvanlar gibi) göz ardı eder ve bunun yerine sadece insan veya araç hareketine odaklanır. Birlikte, bu entegre çözüm yanlış alarm sayısını önemli ölçüde azaltır ve güvenlik personelinin daha yüksek verimlilik için gerçek hedeflere odaklanmasını sağlar.
 
Etkileyici işlevsellik
Tüm bunlar, Hikvision’un Turbo HD DVR’leri ve kameraları tarafından 2013’de piyasaya sunulduğundan bu yana sunulan etkileyici işlevsellik üzerine kuruludur. Etkileyici HD görüntü netliğinin yanı sıra, son altı yılda Turbo HD ürünleri pazara zengin bir yenilik getirmiştir. Süper verimli bant genişliği ve depolama kullanımı ve ultra düşük ışıkta video kaydı dâhil - hepsi müşterilerin güvenlik ve çevre korumalarını geliştirmelerine yardımcı oluyor.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın