Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Arlo, 2019'un başında 4K güvenlik kamerasını piyasaya sürecek - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Arlo, 2019'un başında 4K güvenlik kamerasını piyasaya sürecek

Arlo, yeni 4K güvenlik kamerası Arlo Ultra'yı tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Arlo, 2019'un başında 4K güvenlik kamerasını piyasaya sürecek
Arlo, açık ve kapalı alanlarda kullanılmak üzere tasarlanan, yeni amiral gemisi kablosuz 4K güvenlik kamerası Arlo Ultra'nın, Ocak 2019'da küresel dağıtımına başlayacağını duyurdu. Arlo Başkan Yardımcısı Pat Collins, “Arlo Ultra ev ve iş kullanımları için uygun “eksiksiz” bir çözüm olarak tasarlandı. Yeni kameramız video, ses, yazılım, AI ve bilgisayar vizyonu yeteneklerinde önemli ilerlemeleri temsil ediyor” dedi.

Arlo Ultra, 4K ultra HD çözünürlük, renkli gece görüşü ve gelişmiş görüntü işleme özelliklerine sahip olacak. Ayrıca AI ve bilgisayar görme teknolojisiyle gelen Arlo Smart Premier'e bir yıllık abonelik ile sunulacak.

4K özelliği, Ultra'ya rakiplerine kıyasla önemli bir avantaj sağlıyor. Piyasadaki bazı güvenlik kameraları yüksek çözünürlüklü video akışı sunuyor, ancak Ultra'nın 4K videosu dört kat daha iyi bir çözünürlük sunuyor. 4K, kullanıcıların plakalar, kıyafetler veya diğer ayrıntıları ortaya çıkarmak için video klipleri yakınlaştırmalarına izin veriyor.

Arlo Ultra gelişmiş ses yeteneklerine de sahip. Çift mikrofon ile tasarlanan Arlo Ultra, gürültü önleme özelliğine sahip iki yönlü ses sağlıyor. 180 derece diyagonal görüş alanı sunan kamerada, kullanıcıların gece olduğunda renkleri görmelerini sağlamak için entegre LED ışığı bulunuyor.

Arlo Ultra güvenlik kamerası, iç ve dış mekan kullanımı için şarj edilebilir bir batarya ve hava koşullarına dayanıklı manyetik şarj kablosu içeriyor. Hızlı ve kolay kablosuz kurulum ve hava koşullarına dayanıklı tasarımı ile Arlo Ultra kameralar neredeyse her yere monte edilebiliyor. Manyetik montaj, kullanıcıların kameralarını tavanlara, duvarlara veya saçaklara monte etmelerine veya kameralarını masa gibi yüzeylere yerleştirmelerine olanak tanıyor. Cihaz ayrıca, hareket, ses algılama veya otomatik olarak Arlo App'den uzaktan aktif olarak tetiklenebilen yerleşik bir siren içeriyor.

Ek hizmetler için gömülü hub ve abonelik planları

Kamerada, Wi-Fi kapsamını genişletmek için yönlendiriciye bağlanan Arlo SmartHub bulunuyor. Veri akışını yönetmeye ve daha güvenli bir IoT ağı sunmaya yardımcı olan Arlo SmartHub’ın yanı sıra kamera ayrıca video kayıt için bir microSD kart ile beraber geliyor.

Her Arlo Ultra güvenlik sistemi bir yıllık Arlo Smart Premier aboneliği içeriyor. Abonelik hizmeti, insanlar, hayvan, araç ve diğer nesnelerle ilgili özelleştirilmiş bildirimler sunmak için AI ve bilgisayar görme teknolojisini kullanıyor. Tespit edilen etkinlik hakkındaki bilgiler, kameranın lokasyonuna ait acil servislere erişim ile eşleştirilirken, Arlo abonelerinin acil durumlarda hızlı bir şekilde harekete geçmelerini sağlıyor.Abonelik 30 güne kadar video kliplerin bulut kayıtlarını içeriyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın