Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Reolink Gelişmiş Akıllı Ev Kamerasını Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Reolink Gelişmiş Akıllı Ev Kamerasını Tanıttı

Reolink yeni ev güvenlik kamerası C2 Pro’yu duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Reolink Gelişmiş Akıllı Ev Kamerasını Tanıttı
Reolink, daha net görüntülerin yanı sıra daha geniş görüntüleme açılarına sahip yeni ev güvenlik kamerası C2 Pro’yu duyurdu. 

2560x1920 çözünürlük sağlayan 5 megapiksel HD Reolink C2 Pro, düz ve yatay kaydırma (PTZ) kontrolü sayesinde kullanıcılara her şeyi kontrol edebilme esnekliği sunarken, neredeyse hiç kör nokta bırakmıyor. Kamera, 3X optik zoom ile kullanıcıların bir bebeğin elinde tuttuğu nesne gibi ayrıntıları görebilmesini sağlıyor. C2 Pro, 3X optik zumun yanı sıra 355 derecelik dönme ve 105 derece eğme açılarına izin veriyor.

Kamera ayrıca, düşük ışık koşullarında 12 metrelik gece görüşü ve daha güçlü kablosuz sinyal ve çift yönlü ses için çift bantlı Wi-Fi bağlantısını destekliyor. Yerleşik mikrofon ve hoparlör sayesinde, kullanıcılar aileleriyle iletişim kurabiliyor.

C2 Pro'nun beyaz tasarımı sadece şık bir his vermekle kalmıyor, aynı zamanda ev dekoruna daha kolay uyum sağlıyor.
Şüpheli hareketler tespit edildiğinde, uygulama üzerinden kullanıcılara gerçek zamanlı uygulama bildirimleri ve e-posta uyarıları gönderiliyor. E-postaya isteğe göre ayarlanabilir hareket klipleri veya sahne görüntüleri eklenebiliyor. Ayrıca, kullanıcılar yanlış alarmları azaltmak için belirli hareket algılama bölgeleri ve farklı hassasiyet seviyelerini ayarlayabiliyor. C2 Pro, görüntüleri daha sonra oynatmak için hareketli olayları mikro SD karta veya FTP sunucusuna kaydedebiliyor.

Reolink'in mevcut ürün gamında, dış mekan / iç mekan kullanımı için batarya ile çalışan Argus serisi güvenlik kamerası ve iç mekan güvenliği için C1 Pro ve C2 modelleri bulunuyor. Şirket, ev güvenlik kameralarını kurulumu kolay, tak-çalıştır ürünleri olarak konumlandırırken, C2 modeli, bebek monitörü ve ev güvenlik kamerası olarak öne çıkıyor.

Kullanıcıların HD hareket algılama videolarını depolaması, erişmesi ve paylaşması için çevrimiçi bir platform olan Reolink Cloud'u kullanabiliyor. Reolink Bulutuna yüklenen video, kullanıcıların verilerinin şifrelenmesini ve güvenli bir bağlantı üzerinden aktarılmasını sağlayarak HTTPS protokolü ile güvence altına alınmasını sağlıyor. Beta aşamasında olan bulut hizmeti kullanıcı başına beş kamerayı destekliyor ve 15 günlük bulut video geçmişi ve 10 GB bulut depolama alanıyla geliyor.


 


Bu Haberin Yorumları ( 1 )
güzel bir ürünmüş




Yorum Yazın