Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
BriefCam Video Analiz Platformunun v5.3 VCA Sürümünü Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

BriefCam Video Analiz Platformunun v5.3 VCA Sürümünü Duyurdu

BriefCam v5.3 VCA, gerçek zamanlı yüz tanıma ile donatılmış olarak geliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
BriefCam Video Analiz Platformunun v5.3 VCA Sürümünü Duyurdu
Video Synopsis ve Deep Learning çözümlerinin sağlayıcısı BriefCam , yenilikçi ve genişletilebilir video içerik analiz platformu v5.3'ü duyurdu. BriefCam v5.3, video içeriğinin aranabilir, işlem yapılabilir ve ölçülebilir hale getirilmesi için güçlü ve yenilikçi bir yaklaşım sunan, yeni özellikler sunuyor. BriefCam'in v5.3 son derece hassas yüz tanıma gerçek zamanlı uyarı, arama ve sayısal analiz yeteneklerini geliştiriyor.

Yüz eşleştirmede endüstri lideri doğruluk için farklı veri kümelerde eğitilmiş son teknoloji Deep Neural Networks'ten yararlanan BriefCam v5.3'ün yüz tanıma yetenekleri, olay sonrası araştırmaları kolaylaştırmaya yardımcı oluyor. Durumsal değişikliklere hızlı yanıt ve veriye dayalı karar verme için daha zengin operasyonel zeka elde ediliyor.

BriefCam’in çoklu kamera arama özellikleri, yüz tanıma, görünüm benzerliği, renk, boyut, hız, yol, yön ve bekleme sürelerini kullanarak erkek, kadın, çocuk ve araçları hız ve hassasiyetle tanımlıyor. Hassas yüz tanıma, videodan, harici görüntü kaynaklarından ve önceden tanımlanmış izleme listelerinden çıkarılan dijital görüntüleri kullanarak gerçek zamanlı olarak ilgilenilen kişileri anında tespit ediyor.

Satış Noktası, zaman yönetimi ve erişim denetimi gibi üçüncü taraf veri kaynaklarıyla sorunsuz bir şekilde ilişkilendirilmiş video içeriği, işlemlere ilişkin benzersiz bilgiler sağlıyor. Özelleştirilebilir panolar, zaman içinde kümelenme ve trend kimliklerini, nesne etkileşimlerini, demografileri, etkin noktaları ve araç hareket modellerini birleştiriyor. Entegre yüz tanıma, çalışan verimliliği ve müşteri memnuniyeti hakkında benzersiz bilgiler sağlıyor.


Yüz tanıma, araçlara ve ilgi alanlarındaki insanlara dayalı gerçek zamanlı uyarılar sayesinde durum değişikliklerini anında bildiriliyor. Ölçeklenebilir izleme listesi yönetimi hızlı ve güçlü bir kural yapılandırmasına olanak tanıyor.
BriefCam başkanı ve CEO'su Trevor Matz, “BriefCam v5.3, kurumların mevcut video gözetim sistemi yatırımlarından en yüksek değeri elde etmelerini sağlıyor. Genişletilebilir video içerik analizlerimize son derece doğru, gerçek zamanlı yüz tanıma yetenekleri ekledik. Platform sayesinde kuruluşlar, durumsal farkındalıklarını artırmak için gerçek zamanlı istihbarattan daha fazla fayda sağlayabilirler. ” diyor.
 


Bu Haberin Yorumları ( 1 )
paylaşım için teşekkürler




Yorum Yazın