Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Amazon Bulut Tabanlı Robotik Geliştirme Platformunu Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Amazon Bulut Tabanlı Robotik Geliştirme Platformunu Duyurdu

Amazon, robot geliştiricileri için yeni hizmetini tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Amazon Bulut Tabanlı Robotik Geliştirme Platformunu Duyurdu
Amazon, geliştiricilerin robot uygulamalarını bulut platformunda oluşturmasına, test etmesine ve dağıtmasına yardımcı olacak Amazon Web Servisleri'ndeki yeni bir hizmet olan RoboMaker'ı tanıttı.

Açık kaynaklı robotik yazılım Robot İşletim Sistemi (ROS) tabanlı AWS RoboMaker, yaygın olarak kullanılan ve bir robotun gezinmesine, iletişim kurmasına ve öğrenmesine olanak sağlayan makine öğrenimi, izleme ve analitik hizmetleri gibi diğer AWS hizmetleriyle entegrasyon sağlıyor.

Şirketlerin kendi kaynaklarıyla robot tasarlamasının zor olduğuna dikkat çeken Amazon AWS RoboMaker'ın Genel Müdürü Roger Barga, “AWS RoboMaker, robotik geliştiricilerin projelerinin desteklenmesi için önceden oluşturulmuş bir işlevsellik sunarak, robot oluşturmanın, farklı ortamlarda performansı simüle etmenin, daha hızlı yinelemenin ve daha fazla yenilik getirmenin çok daha kolay olmasını sağlıyor” dedi.

Merkezi bir bulut geliştirme ortamına ek olarak, AWS robotik uygulama geliştiricilerine makine öğrenimi ve analiz hizmetleri Amazon Rekognition, chatbot oluşturucu Amazon Lex, insan sesleri Amazon Polly ve izleme aracı CloudWatch dahil olmak üzere çeşitli Amazon hesaplama araçlarına erişim sağlıyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın