Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Nedap yeni nesil ANPR platformunu başlattı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Nedap yeni nesil ANPR platformunu başlattı

Nedap 2 yeni plaka okuma kamerasını piyasaya sürdü.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Nedap yeni nesil ANPR platformunu başlattı
Nedap , Otomatik Numara Plakası Tanıma (ANPR) platformunun yeni neslini duyurdu. İki yeni kameranın piyasaya süren şirket, araç erişim kontrol uygulamalarında etkili plaka okumaya yönelik hızlı büyüyen talebe cevap vermeyi hedefliyor.
Nedap'ın ANPR kameraları, araçlarını plakalarını yakalayarak tanımlıyor. Teknoloji, araçların geçici olarak veya tesadüfen erişilmesi gereken durumlarda, örneğin çalışan veya ziyaretçi otoparkı uygulamalarında kullanılıyor.

Gelişmiş plaka tanıma

Nedap, platformuna iki yeni kamera ekleyerek müşterilerin ANPR teknolojisindeki son gelişmelerden faydalanmasını sağlıyor.
Gelişmiş ANPR Lumo, zorlu araç erişim kontrol uygulamalarında uygulanabiliyor. Derin öğrenme algoritmaları, farklı yazı tipi formatları içeren plakalara sahip bölgelerde bile yüksek doğruluk sağlıyor.

ANPR Access V2 ise Nedap'ın ANPR Access'in devamı olarak sunuluyor. Bu plaka okuma kamerası, mevcut kurulumlarla tamamen uyumlu ve daha iyi performans sunan yeni bir gelişme olarak tanıtılıyor.

Her iki yeni kamera da dahili Wiegand seçeneklerini kullanarak herhangi bir üçüncü taraf güvenlik, park ve trafik yönetim sistemleri ile kolayca entegre olabiliyor.

Nedap Identification Systems'ın Genel Müdürü Maarten Mijwaart,. “Piyasada birçok ANPR sistemi var. Yeni kameranın piyasaya sürülmesiyle, ANPR'nin araç erişim kontrolü için bir sonraki seviyesini hedefliyoruz. Konfigürasyon ve arabirim için mevcut seçenekler geliştirildi ve genişletildi. Bu da ANPR'yi dünyanın her yerinde tesisler için uygun bir seçenek haline getiriyor.’’ diyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın