Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision Yeni Güvenlik Radarını Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision Yeni Güvenlik Radarını Duyurdu

Yeni radar, 32'ye kadar davetsiz misafirin yerini ve hareket yolunu doğru bir şekilde tespit edebiliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision Yeni Güvenlik Radarını Duyurdu
Hikvision, Güvenlik Radarı saldırı tespit çözümünü duyurdu. Radar, en zorlu hava koşullarında bile, radar başına 32'ye kadar davetsiz misafirin yerini ve hareket yolunu doğru bir şekilde tespit etmek için gelişmiş Hikvision teknolojisini kullanıyor.

Hikvision ‘’Güvenlik Radarı’’ yalnızca güvenlik kamerası kurulumu yeterli olmayan, zorlu hava koşullarına maruz kalan geniş alanları izlemek için öneriliyor. Tüm hava koşullarında güvenilirliği sağlayan geniş algılama açısı ve ultra hassas saldırı tespit yetenekleri sayesinde, Hikvision radar çözümü, limanlar, havaalanları ve büyük açık sanayi alanları gibi yerler için uygulanabiliyor.

Geniş bir alanda doğru algılama

Geleneksel güvenlik kameralarının veya hareket dedektörlerinin potansiyel bir saldırganın tam yerini saptamadaki sınırlamaları, Güvenlik Radarının 100 ° 'lik geniş bir açıda ve 60 m'lik bir mesafeye kadar hassas bir algılama yeteneğiyle aşılabiliyor.

Daha az yanlış alarm

Radar, tüm hava koşullarında tüm hedef hareketleri doğru şekilde algılamak ve yanlış alarmları minimumda tutmak için dijital ışın şekillendirme teknolojisini ve akıllı analiz algoritmalarını kullanıyor.

Video ile görsel saldırgan doğrulama

Hikvision Güvenlik Radarı aynı anda dört Hikvision PTZ dome güvenlik kameralarıyla da bağlantı kurabiliyor. Bu yapılandırma sadece bir davetsiz misafir tespit edildiğinde bir alarmı tetiklemekle kalmıyor, aynı zamanda saldırganın görsel olarak doğrulanmasına yardımcı olmak için video kaydını da tetikliyor. Ayrıca, kameralar ve radar farklı yerlerde kurulabiliyor. Hikvision’un patentli video çözümü kullanıcıların, koşma, yürüme, çömelme ve tarama gibi hassas hareketlerini belirlerken aynı anda birden fazla hedef görüntüsünün aynı anda izlenebilmesini ve kaydedilmesini sağlıyor.

Birden çok uygulama için uygunluk

Hikvision Güvenlik Radarı’nda çeşitli uygulamalar için uygun hale getiren çoklu sahne modları da bulunuyor. Örneğin Çalı Modu, ağaçların veya şiddetli yağmurların neden olduğu yanlış alarmları filtreleyerek, yoğun ormanlarla çevrili alanlarda yüksek performans sağlıyor. Açık Alan Modu ise limanlar gibi açık ve hassas yerler için kullanım kolaylığı getiriyor.

Esnek kurulum ve kolay bağlantı

Hikvision Radar, kolay kurulum için Bullet-PTZ braketleri gibi çeşitli desteklerle uyumlu olmasının yanı sıra Power over Ethernet (PoE) özelliğini de destekliyor.



 


Bu Haberin Yorumları ( 1 )
radar sistemler çevre güvenlik için önem kazanacak




Yorum Yazın