Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Nemli Ortamlar İçin Yeni Wisenet Q Flateye IR Dome Kamera - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Nemli Ortamlar İçin Yeni Wisenet Q Flateye IR Dome Kamera

Hanwha Techwin, yeni Wisenet Flateye IR Dome kameraları tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Nemli Ortamlar İçin Yeni Wisenet Q Flateye IR Dome Kamera
Hanwha Techwin yüksek nemli ve sıcaklık farklılıklarından dolayı yoğunlaşmanın meydana gelebileceği ortamlar için tasarladığı yeni Wisenet Flateye IR Dome güvenlik kamerası serisini tanıttı.

Wisenet Q serisinin bir parçası olan yeni H.265 dome kameraların ana özelliği, her birinin fanus kapağı yerine lensin önüne uygulanan düz bir yüzey kaplaması olması. Yeni tasarım IR yansımasını azaltırken, ayrıca çiziklerin görüntü netliği üzerindeki etkilerini de ortadan kaldırıyor.

Hanwha Techwin Europe  Ürün ve Pazarlama Müdürü Uri Guterman "Bu yeni modeller, endüstriyel veya gıda işleme tesisleri gibi zorlu çevre koşullarda yüksek verimli kameralara ihtiyaç duyan müşterilerimiz için son derece etkili ve sağlam bir çözüm sunuyor." diyor.

2 megapiksellik Wisenet QNE-6080RV ve 4 megapiksellik QNE-7080RV Flateye dome kamera modelleri, nesnelerin gece 30 metreye kadar fark edilmesini sağlayan yerleşik IR işlevselliğine sahipken, 3.1x (3.2 - 10mm) motorlu değişken odaklı lensler geniş açılı izleme sunuyor. Yeni dome kameralar, kameranın odak dışında kalması durumunda bir uyarı üreten ve sisli koşullarda çekilen bulanık görüntülerde düzeltmeler yapan 'defogging' özelliğine sahip Defocus algılama özelliği ile geliyor.

Serinin diğer özellikleri arasında, aynı anda çok parlak ve çok karanlık alanlar içeren sahnelerde görüntüleri doğru şekilde üretmek için 150 dB'ye kadar performans gösteren dünyanın en iyi Geniş Dinamik Aralığı (WDR) ve görüntü bozulmasını düzelten Lens Bozulma Düzeltmesi (LDC) yer alıyor. Koridor Görünümü özelliği dar dikey alanları izlemek için bant genişliği ve video depolama gereksinimlerini en aza indirerek avantaj sağlıyor.
 


Bu Haberin Yorumları ( 6 )
bir projemiz için 1200 adet ihtiyacımız vardı. şimdi mi çıkardınız arkadaş az aramadık

çok pahalımıdır acep bu

demosunu nerede görebiliriz

h265 miş

wdr ve ldc özellikleri çok önemli

satışı başladı mı ürünün




Yorum Yazın