Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Optex REDSCAN RLS-3060 Lidar Serisini Güncelledi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Optex REDSCAN RLS-3060 Lidar Serisini Güncelledi

OPTEX, REDSCAN RLS-3060 serisi için ürün yazılımı ve yapılandırma yazılımının yeni sürümlerini geliştirdiğini duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Optex REDSCAN RLS-3060 Lidar Serisini Güncelledi
OPTEX, mevcut modellere daha fazla işlevsellik kazandıran ödüllü lazer sensörü REDSCAN RLS-3060 serisi için ürün yazılımı ve yapılandırma yazılımının yeni sürümlerini geliştirdiğini duyurdu.

Ürün yazılımının 8.0 sürümü ve REDSCAN Manager gibi önemli güncellemeler içeren RLS-3060 serisinde 3060L ve 3060SH modelleri bulunuyor. Her iki model için de desteklebeb normalde açık (NO) normalde kapalı (NC) konuma geçme seçeneği ile kullanıcılara daha fazla esneklik sağlanması hedefleniyor.

Yeni sürüm ile daha önce sadece high-end modelinde bulunan 30m yarıçap gibi sabit özellikler standart hale geliyor. Analog bağlantı ile 4, IP bağlantıda ise en fazla sekiz alana kadar ayarlama yapılabiliyor. Algılama alanının şekli de sitenin düzenine göre özelleştirilebilir. Alan Ayırma veya Maskeleme işlevi sayesinde, kullanıcıların bağımsız algılama bölgelerini hassas bir şekilde tanımlaması sağlanıyor.
Bu yeniliklere ek olarak standart lazer tarayıcı modelinde İç Mekan / Dış Mekan Loitering Detection Mode özelliği de bulunuyor. Loitering Detection Mode işlevi bir kişi veya nesne seçilen algılama alanında belirlenmiş bir süreden daha fazla kalması halinde uyarıda bulunuyor.

Daha güçlü bir ortamda çalışmak üzere tasarlanmış olan gelişmiş RLS-3060-SH modeli için yapılan yükseltmelerle algılama alanı 50m yarıçapa kadar genişletiliyor. Algılama Aralık Genişleme modu sayesinde 30 ila 50 metre yarıçap içinde, araçlar gibi daha büyük nesnelerin tespit edilebildiği bir ön uyarı bölgesin oluşturulabiliyor. LiDAR dikey bir algılama modunda kurulduğunda ve 3.6m 'de monte edildiğinde, lazer tarayıcı 100m'nin üzerinde bir mesafede ayakta duran ya da çömelmiş bir kişiyi algılayabiliyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın