Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
FLIR Systems akıllı şehirler için TruWITNESS mobil sensör platformunu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

FLIR Systems akıllı şehirler için TruWITNESS mobil sensör platformunu piyasaya sürdü

FLIR Systems, giyilebilir bir sensör platformu olan FLIR TruWITNESS'i duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
FLIR Systems akıllı şehirler için TruWITNESS mobil sensör platformunu piyasaya sürdü
FLIR, şehir düzeyinde güvenlik ve kamu güvenliği operasyonları için tasarlanmış, giyilebilir bir sensör platformu olan FLIR TruWITNESS'i duyurdu. TruWITNESS, video, ses, konum verileri, Nesnelerin İnterneti (IoT) uygulamaları ile bulut ve yönetim yazılımlarını tek bir çözümde birleştirerek kurumların yeni bir durumsal farkındalık seviyesine ulaşmasını sağlıyor.

TruWITNESS, olay yerinde gerçek zamanlı mobil gözetim gerektiren kamu güvenliği organizasyonlarını hedefliyor. Bir kişinin vücudunda veya aracına monte edilen TruWITNESS sistemi video, ses, global navigasyon uydu sistemi (GNSS), jiroskop, ivme ölçer ve manyetometre sensörleri içeriyor. Sensörlerden gelen uyarılar ve akış verileri gerçek zamanlı olarak merkezi bir komut merkezine gönderilerek birleştiriliyor.
Cihazlar arası bağlantı özelliğine sahip olan TruWITNESS, yakındaki TruWITNESS cihazlarını, sabit ve motorlu PTZ güvenlik kameralarını ve ağa bağlı sensörleri tetikleyen bir IoT cihazı olarak işlev görüyor.

FLIR, güvenlik, trafik ve kamu güvenliği uygulamalarında şehirler tarafından kullanılmak üzere hem görünür hem de termal sensörler sunuyor. Kontrol merkezi uygulamaları için tasarlanan FLIR United VMS, bu cihazları her şeyi kapsayan tek bir sistemde birleştiriyor. FLIR United VMS’nin önemli bir bileşeni haline gelen TruWITNESS, erişimi gerçek zamanlı olarak geliştirerek, durumsal farkındalığı artırıyor ve daha bilinçli karar vermeyi sağlıyor.

FLIR Başkanı ve CEO'su Jim Cannon “Giyilebilir video gözetim teknolojisi piyasası günümüzde kolluk kuvvetleri ile sınırlı kalıyor, ancak TruWITNESS'in bunun ötesine geçmeye yardımcı olduğuna inanıyoruz. Özel bir güvenlik görevlisinin, devriye gezdiği bir binanın önünde yaralı bir yaya bulduğunu düşünün. TruWITNESS platformu ve cihazları ile güvenlik personeli, yalnızca komuta merkezlerine değil, yerel yasaların uygulanmasından, acil sağlık müdahalelerine kadar kapsamlı bir operasyon alanına sahip oluyor. TruWITNESS, ilk defa, herhangi bir kamu güvenliği kuruluşunun, karmaşık durumlara ve tehditlere yanıt vermek için videoyu kullanmasını sağlıyor.’’ diyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın