Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua'dan Yeni Fortress Kablolu Alarm Ürünleri Serisi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua'dan Yeni Fortress Kablolu Alarm Ürünleri Serisi

Dahua kablolu alarm ürünlerini tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua'dan Yeni Fortress  Kablolu Alarm Ürünleri Serisi
Dahua, ARC3008C kontrol paneli, ARC3008 için ARA58-G-EN GSM / GPRS Modülü, ARK30C LCD tuş takımı ve PC'ler için DMSS APP ve Alarm Config yazılımı gibi destek yazılımlarını içeren Fortress Serisi kablolu alarm ürünlerini piyasaya sürdü. Kapsamlı ve gelişmiş işlevler sunan seri, villalarda, evlerde ve küçük-orta büyüklükteki tesislerde uygulanabiliyor.

ARC3008C alarm paneli, otomatik kontrol için 8'den fazla bağımsız zamanlayıcı, 11'den fazla bölge tipi ve 8 adet yerleşik bölge dahil olmak üzere, kullanıcılara günün 24 saati izleme ve güvenlik sağlamak için çeşitli işlevler sunuyor. Panel ayrıca, kapsamlı güvenlik için ARA58-P aracılığıyla monitör istasyonlarına bağlanıyor.

ARC3008C'ye SMS veya sesli mesajlaşma yoluyla sistem yönetimi ve olay uyarıları sağlayan bir aksesuar olarak görev yapan ARA58-G-EN modülü ise ağ arızası durumunda bile, saat başı izleme ve güvenlik için hücresel yedekleme sunuyor. Müşterilere anlık bildirimler sunmak için DMSS cep telefonu uygulamasını entegre eden Fortress Serisi, güvenlik uyarılarını ve ayarlarını uzaktan yönetme yeteneklerini daha da güçlendiriyor.

Kullanıcı dostu arayüz ve gelişmiş verimlilik için tasarım

Kolay kullanım için menü odaklı programlama, acil durumlarda tuş takımı kısayolları ve gerçek zamanlı bölge alarm ekranı gibi özellikler sunan Dahua Fortress kablolu alarm serisi 'ARK30C tuş takımı, en gelişmiş işlevlerin kullanılabilmesi için kullanımı kolay, kullanıcı dostu bir arayüz sunuyor. 32 karakterli mavi LCD ekranı, kullanıcıların hareket halindeyken bile güncel kalmasını sağlıyor. Fortress Serisi ayrıca kolay konfigürasyon için ARC3008C'yi Alarm Config yazılımı ile entegre ediyor.






Bu Haberin Yorumları ( 2 )
alarmını kullanan var mı

dahua nın girmediği iş kalmadı maşallah




Yorum Yazın