Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Legrand Akıllı Aydınlatma Ürünlerini Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Legrand Akıllı Aydınlatma Ürünlerini Tanıttı

CES 2018'de açıklanan Legrand'ın akıllı aydınlatma cihazları mevcut alt yapıyı kullanarak esnek çözümler sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Legrand Akıllı Aydınlatma Ürünlerini Tanıttı
Akıllı aydınlatma şirketi Legrand, Radiant koleksiyonu altında Open Connectivity Foundation (OCF) sertifikasına sahip yeni ürünleri piyasaya sürdü. İlk olarak CES 2018'de açıklanan Legrand'ın akıllı aydınlatma cihazları mevcut alt yapıyı kullanarak esnek çözümler sunuyor.

Legrand'a göre, Radiant koleksiyonundaki aydınlatma cihazları, Nesnelerin İnterneti için standartlar geliştiren bir endüstri grubu olan Open Connectivity Foundation (OCF) tarafından onaylanan türünün ilk örneği. Sertifika, Radyant cihazların marka veya işletim sisteminden bağımsız olarak diğer OCF onaylı IoT cihazlarla çalışmasına izin veriyor.

LG, Samsung, Microsoft, Comcast ve Honeywell Home gibi şirketler de Open Connectivity Foundation üye listesinde yer alıyor.

Wi-Fi ile çalışan yeni Radiant koleksiyonu, bağlı ampuller, anahtarlar, dimmerler ve eklenti üniteleri gibi çeşitli aydınlatma ürünlerini içeriyor ve mevcut anahtarların değiştirilmesine gerek duyulmuyor.

Şirket, Amazon Echo, Google Home, Nest, Ring ve IFTTT gibi diğer akıllı ev ürünleri ve hizmetleriyle bağlantı kurmak için Samsung'un ARTIK bulut servislerini kullanıyor. Bu teknoloji sayesinde, ev sahipleri Legrand cihazlarını bir dizi ev otomasyonu eylemi için kullanılabiliyor. Örneğin, kapı zili çaldığında, Legrand ışıkları yanabiliyor.

Microsoft Azure'a benzer şekilde Samsung ARTIK, bağlı cihazların birbiriyle konuşmasını sağlayan bir IoT platformu sunuyor.

Legrand Genel müdürü Gerald Connolly, Bey “Ses kontrolü, ev sahipleri için hızla tercih edilen kontrol yöntemi haline geliyor. Akıllı cihazların diğer üreticilere bağlanma yeteneği sayesinde, ev sahipleri sadece sesli komut ile kapılar, termostatlar ve aydınlatma gibi tüm akıllı ev deneyimini etkinleştirebilir, ”diyor.

Kullanıcılar sesin yanı sıra, ev mobil uygulama aracılığıyla Legrand ışıklarını kontrol edebiliyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın