Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision Akıllı Termal Kamera DS-2TD2137 / V1 - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision Akıllı Termal Kamera DS-2TD2137 / V1

Hikvision derin öğrenim teknolojisine sahip bullet kameraları tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision Akıllı Termal Kamera DS-2TD2137 / V1
Hikvision , derin öğrenme teknolojisi ile desteklenen, termal bullet kameralarının güncellenmiş sürümlerini duyurdu.

Güncelleştirmeler ile yangın algılama teknolojisi de dahil olmak üzere çevre güvenliğinin artırılması hedefleniyor. Hikvision güvenlik kameraları, sadece derin öğrenme algoritmaları değil, aynı zamanda ileride güncellenmiş algoritmaları desteklemek için yerleşik bir GPU ile uygun maliyetli çözümler sunuyor.

Derin öğrenme algoritmalarına dayanan Hikvision'un termal derin öğrenme bullet kameraları, hat geçişi, izinsiz giriş, bölge giriş ve çıkış gibi tespitler dahil olmak üzere güçlü ve doğru davranış analizleri sunuyor. Akıllı insan ve araç algılama özelliği, hayvanların, kamera sarsıntısının, düşen yaprakların veya diğer nesnelerin neden olduğu yanlış alarmların azaltılmasına ve alarm hassasiyetinin önemli ölçüde artırılmasına yardımcı oluyor.

Hikvision'un DS-2TD2137 / V1 serisi termal kameraları, özellikle güç istasyonları, havaalanları ve çiftlikler gibi geniş bir yelpazedeki çözümler için kullanılabiliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın