Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua Yeni AI XVR Serisini Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua Yeni AI XVR Serisini Duyurdu

Dahua Technology üç yeni AI XVR ürününü piyasaya sürdü.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua Yeni AI XVR Serisini Duyurdu
Dahua üç yeni AI XVR ürününü piyasaya sürdü. Çevre koruma, yüz tanıma ve meta veri arama teknolojisine sahip DH-XVR8208A-4K-I, DH-XVR8216A-4KL-I ve XVR8816S-4KL-I, perakendeden bankacılığa ve gayrimenkul sektörüne kadar pek çok sektöre uygulanabiliyor.

Akıllı çevre koruma

Uygun maliyetli ve kullanıcı dostu olan Dahua AI XVR'ler, kullanıcılara daha fazla değer yaratmayı amaçlıyor. 8 / 16ch çevre koruma ile XVR, düşen yapraklar ve yağmur gibi daha az önemli nesnelerden kaynaklanan yanlış alarmları akıllıca engelliyor ve sadece insan veya araç tanımlarken alarm gönderiyor.

Gelişmiş yüz tanıma

Uluslararası yarışmalarda birincilik ödülleri kazanan AI tabanlı yüz tanıma teknolojisi Dahua Face Recognition, kara listedeki şüpheliler için alarm verebiliyor ve aynı zamanda yabancılara yaklaşma konusunda da uyarıda bulunabiliyor.

Güçlü meta veri araması

Yeni XVR ürünleri 4ch Metadata Arama işlevlerini kullanarak, cinsiyet, yaş, gözlük, maske, sakal, yüz ifadeleri ve hedef nesne modellemesi dahil olmak üzere, otomatik olarak yüz özelliklerini ayırt edebilen akıllı arama işlevine sahip. Dahası, yeni ürünler, güçlü, çok çekirdekli bir CPU ile daha az zaman ve işçilik maliyetinin yanı sıra gelişmiş işlem verimliliği sunuyor. Dahua Technology'nin AI XVR'leri, üçüncü taraf yazılımlar ve algoritmalar tarafından gerçekleştirilen potansiyel iş uygulamalarına da izin veriyor.

Genişleyen HDCVI ailesi

Dahua'nın patentli HDCVI teknolojisine sahip yeni AI XVR ürünleri, uzun mesafeli iletim, sorunsuz yükseltme ve IoT'nin analog izleme içine dahil edilmesine olanak tanırken, tüm ürünler koaksiyel üzerinden 4K çözünürlüğü destekliyor. Çok sayıda güvenlik kamerası, video kayıt cihazı ve ağ video sunucusu gibi HDCVI teknolojisine sahip geniş ürün portföyüyle, Dahua çözümleri hem sistem entegratörlerinin hem de kullanıcıların gereksinimlerini karşılamak için çeşitli sistemlere kolayca entegre edilebiliyor.

Akıllı çevre koruma, gelişmiş yüz tanıma, güçlü meta veri araması ve HDCVI teknolojisini bir arada sunan Dahua AI XVR'leri, güvenli, verimli ve akıllı bir video güvenliği ortamı sunuyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın