Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Synergy 3 Kullanıcılarına İyi Haber! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Synergy 3 Kullanıcılarına İyi Haber!

Synergy 3, NEC'in NeoFace Watch Yüz Tanıma Sistemi ile entegre edildi.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Synergy 3 Kullanıcılarına İyi Haber!
Global gözetim şirketi Synectics, Synergy 3'ün kumanda ve kontrol yazılımının NEC'in NeoFace Watch yüz tanıma sistemi ile entegre olduğunu açıkladı.

Synergy 3, birden fazla alt sistemden gelen güvenlik videolarını, alarmları, olayları ve diğer işlem verilerini izleyen önemli bir kontrol platformu olarak biliniyor. NEC’in amiral gemisi olan ve 55 ülkede kullanılan NeoFace Watch platformu ise  karmaşık gerçek zamanlı yüz tanıma senaryolarını ele alacak şekilde tasarlanan ve sektörde önde gelen yüz tanıma yazılımlarından biri. Dünyanın en önemli gözetim projelerinde tercih edilen Synergy 3, NEC entegrasyonu ile yüz tanımayı kullanıcılar için çok daha kolay hale getiriyor.

Synergy 3 ve NEC NeoFace Watch çözümü, ilgilenilen kişilerin fotoğraflarını sisteme kolayca yükleyebilmeleri anlamına geliyor. Sinerji 3 izleme listesindeki bilinen bir birey tespit edilir edilmez, operatörler için bir uyarı tetikleniyor. Teknoloji, şehir merkezleri ve ulaşım ağları gibi yüksek güvenlikli kamusal ortamlarda tehdit algılamayı desteklemenin yanı sıra perakende ve eğlence uygulamalarına da uygulanabiliyor.

Entegrasyonu yorumlayan Synectics'in Ürün Müdürü Andrew Fowler-Hill şunları söylüyor: “Farklı sektörlerdeki müşterilere hizmet veriyoruz ama hepsinin ortak yönü, gözetim operasyonlarının kritik öneme sahip olması. Birçok durumda, yüz tanıma teknolojisi kullanıcıların ihtiyaçları bakımından ayrılmaz bir parça haline geldi. Bu nedenle NEC'in NeoFace Watch ile kapsamlı üçüncü taraf entegrasyonları listemizi genişletmekten mutluluk duyuyoruz.''

NeoFace Watch entegrasyonu ile bir alarm tetiklendiğinde, Synergy 3'ün olay yönetimi yetenekleri, belirlenen bireylerin hızlı bir şekilde incelenmesini sağlıyor. Örneğin, İş Akışı özelliği polise bildirme, şirket içi güvenlik ekiplerini gönderme, bir sitenin alanlarını kapatma gibi eylemlerde bulunmak için kullanılabiliyor.
 


Bu Haberin Yorumları ( 3 )
NEC bu işi biliyor

NEO Face, İstanbul Yeni Havalimanın da kullanılacak diye biliyorum

NEC yüz tanıma sistemlerinde çok ciddi aksiyonlar alıyor. Tebrikler, Güvenlik Online bizi haberdar ettiğiniz için size de tebrikler :)




Yorum Yazın