Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Nedap NB-IoT Park Sensörünü Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Nedap NB-IoT Park Sensörünü Duyurdu

Yeni sensörler Almanya, Hollanda ve İtalya'daki projelerde hali hazırda uygulanıyor ve yakında Çek Cumhuriyeti, Polonya, Hırvatistan'da uygulanacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Nedap NB-IoT Park Sensörünü Duyurdu
Nedap, sürücülerin mevcut park yerlerini hızla bulmasını sağlayan sensör tabanlı araç algılama sistemi SENSIT için akıllı park sensörünün NB-IoT versiyonunu piyasaya sundu. Yeni sensörün tanıtımıyla Nedap, NB-IoT ağını kullanarak gerçek zamanlı park verilerini toplamak için Akıllı Şehirler ve diğer kentsel alanlara önemli bir güç kazandırıyor. Nedap, 13-15 Kasım tarihleri arasında Barselona'daki Smart City Expo'da yeni akıllı park sensörünü piyasaya sunacak.

Narrow Band Internet of Things (NB-IoT) teknolojisi, telekom sağlayıcılar tarafından sağlanan 5G şebekesini kullanarak cihazları internete bağlıyor. Sistemin sokak lambalarından park sensörlerine kadar, 25 milyardan fazla cihazı birbirine bağlaması beklendiği için, bu yenilikçi teknolojinin insanların günlük yaşamları üzerinde büyük etkisi olması bekleniyor

Tüm dünyada akıllı otopark projelerinde 15 yıldan fazla deneyime sahip olan Nedap, özel SENSIT ağı gerçek zamanlı olarak park alanlarının işgal edilip edilmediğini takip eden sokak içi sensörlerden oluşuyor. Sisteme NB-IoT teknolojisinin eklenmesiyle, gerçek zamanlı park verilerini toplamak çok daha verimli ve kapsamlı hale geliyor.

Nedap’a göre NB-IoT teknolojisi, kentsel alanlarda akıllı park için birçok fırsat sunuyor. NB-IoT teknolojisi, bu ağ üzerinden iletişim kurması gereken büyük miktarda sensörü kullanmayı amaçlayan şehirler için uygun maliyet, düşük güç tüketimi ve yüksek performans gibi önemli faydalar getiriyor. Teknolojinin tipik uygulamaları arasında park etme kılavuzu ve engelli alanları gibi belirlenmiş alanların etkili bir şekilde uygulanması bulunuyor.

T-Systems ve Vodafone gibi telekom devleriyle işbirliği içinde tanıtılan yeni park sensörleri Almanya, Hollanda ve İtalya'daki projelerde hali hazırda uygulanıyor ve yakında Çek Cumhuriyeti, Polonya, Hırvatistan'da uygulanacak. Gelecek yıl, NB-IoT SENSIT sensörlerinin dünya çapında kullanılıyor olması bekleniyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın