Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Uniview 4K Kamera Serisini Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Uniview 4K Kamera Serisini Duyurdu

Uniview, 4K IP kamera portföyündeki iki yeni modelin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Uniview 4K Kamera Serisini Duyurdu
Uniview, 4K IP kamera portföyündeki iki yeni güvenlik kamerası modelinn piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Sabit lensli bullet veya taret muhafaza ile gelen yeni kameralar, yüksek verimlilikte kayıt gerektiren uygulamalar için büyük ölçüde azaltılmış bant genişliği ve depolama alanı tasarrufu sağlayan, H.265 video sıkıştırma kullanıyor.

Uniview 4K güvenlik kamerası serisi, herhangi bir ışıklandırma durumu için TRUE Day/Night, 120dB Geniş Dinamik Aralık ve Akıllı IR LED ile 3840 x 2160 (8MP) çözünürlükte video görüntüleri sunuyor. Düşük ışık koşullarında canlı ve net renkli görüntüler sağlayan H.265 DSP (Dijital Sinyal İşleme) ile OmniVision 1 / 2.5 ”arka aydınlatma teknolojili CMOS sensör sayesinde 0.001 Lux'a kadar düşük ışıkta renkli video elde edilebiliyor.

IPT4K28 Turret modelinde 2.8mm ve IPB4K40 Bullet modelinde 4mm lens bulunuyor ve her iki gövde de zorlu çevre koşulları için IP67 hava koşullarına dayanıklılık sunuyor. Her model, aşırı pozlamayı önlemek için yoğunluğu otomatik olarak ayarlayan akıllı IR LED içeriyor.

Yeni modellerin diğer özellikler arasında 9:16 en boy oranında Koridor Görünümü modu, video içerik analizleri, NVR ile bağlantıda buluttan yükseltme seçenekleri yer alıyor.
 


Bu Haberin Yorumları ( 1 )
bu markayı duymamıştım hiç




Yorum Yazın