Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Panasonic'den Akıllı Ev Hamlesi: HomeX - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Panasonic'den Akıllı Ev Hamlesi: HomeX

Panasonic akıllı ev ünitesi HomeX,resmen piyasaya sürüldü.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Panasonic'den Akıllı Ev Hamlesi: HomeX
İlk olarak Ocak ayında CES 2018'de tanıtılan Panasonic'in akıllı ev ünitesi HomeX, Tokyo'daki Panasonic İnovasyon Forumu'nda resmen piyasaya sürüldü.

Panasonic akıllı ev merkezi olan HomeX, duvara monte edilebilir bir kontrol paneline sahip. Dokunmatik ekran, kullanıcıların termostat, güvenlik kameraları ve akıllı kapı zilleri gibi evdeki tüm ağa bağlı cihazları kontrol etmesini sağlıyor.
Diğer teknoloji şirketleri gibi Panasonic de ağa bağlı Panasonic markalı cihazlarını da birbirine bağlıyor. Örneğin Panasonic akıllı buzdolabı, HomeX'e içinde ne olduğunu söylüyor ve ev merkezi daha sonra yemek tariflerini gösteriyor.

HomeX, ekranı aracılığıyla ayrıca müzik çalma, güvenlik kontrolü, zamanlayıcı, alarm ve hava durumu raporları gibi işlevsel özellikler sunuyor.

Diğer akıllı ev cihazlarından ayrılmak isteyen Panasonic, platformu öğrenme kapasitesine sahip olacak şekilde tasarladı. HomeX, zaman içinde kullanıcının günlük rutinlerini ve tercihlerini hatırlayacak ve geçmiş kullanıcı eylemlerine dayanarak öneriler sunacak.

HomeX akıllı ev merkezi, 2019'da genel dağıtımla piyasaya sürülecek. Şirket, ana merkezin ses kontrol özelliklerine sahip olup olmadığını henüz açıklamadı.
 


Bu Haberin Yorumları ( 1 )
yer gök akıllı ev




Yorum Yazın