Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Siemens, 1000. Trafik Kamerasını Kurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Siemens, 1000. Trafik Kamerasını Kurdu

Siemens İngiltere’de 1000. trafik uygulama kamerasını kurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Siemens, 1000. Trafik Kamerasını Kurdu
Siemens, İngiltere’de Ultra Düşük Emisyonlu Taşıtlara (ULEVs) muafiyet tanınması ve yeni inşa edilen yollardaki trafiği izlemek için devam eden proje kapsamında, yeni inşa edilen A612 Daleside Road otobüs şeridindeki trafiği izlemek için 1000'inci trafik kamerasını kurdu. Otomatik olarak çalışmak üzere tasarlanan Siemens'in Lanewatch Mk3HD kameraları, şirketin sivil uygulama ürün portföyünün bir parçasını oluşturuyor.

Her Lanewatch kamera, şeridin bir bölümünü izliyor ve araçları tespit etmek için ANPR teknolojisini kullanıyor. Onboard yazılımı, daha sonra aracın bir ULEV olarak nitelendirilip nitelendirilmediğini belirlemek için araç plakasını gerçek zamanlı olarak araç emisyon veri tabanıyla karşılaştırıyor. Emisyon kurallarına uygun olmayan araçların özel şeridi kullanmaları durumunda, araçlar kaydediliyor ve ceza kesiliyor.

Siemens şerit kullanımının yanı sıra yasaklı dönüşler, izinsiz yol kullanımı gibi daha karmaşık hareketli ihlaller de dahil olmak üzere trafik ihlallerini izlemek ve uygulamak için kanıtlanmış çözümler sunuyor.

Nottingham Kent Konseyinden bir yetkili ''İnsansız kamera uygulaması için Siemens'le ilişkimiz 10 yıldan fazla sürüyor. Bu süre zarfında, kameralardan inceleme istasyonu yazılımına kadar tüm ürünlerinin kalitesini ve dayanıklılığını takdir ettik. Siemens'ten aldığımız proje desteği, yalnızca zaman değil, daha da önemlisi bütçe açısından da güven veriyor. ” diyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın