Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua, Çin Güvenlik Fuarı'nda Akıllı Teknolojilerini Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua, Çin Güvenlik Fuarı'nda Akıllı Teknolojilerini Tanıttı

Fuarın en dikkat çeken uygulamaları arasında Dahua HOC ve Imou konseptleri yer aldı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua, Çin Güvenlik Fuarı'nda Akıllı Teknolojilerini Tanıttı
Dahua, 23- 28 Ekim 2018 tarihleri arasında Çin’de düzenlenen Security China 2018 fuarında, Akıllı Şehircilik, Akıllı Trafik, Akıllı Yangın Kontrolü, Akıllı Üretim ve Akıllı Perakende gibi yeni akıllı şehir çerçevesiyle desteklenen ve çeşitli dikey sektör çözümlerini içeren “Dahua Heart of City (HOC)” konseptini tanıttı. Dahua’ya göre HOC konsepti derin öğrenim, bulut bilişim, IoT ve diğer ileri teknolojiler ile entegrasyonuna dayanıyor.

Dünyanın her yerinde akıllı şehir teknolojilerine imza atan Dahua, akıllı şehir geliştirme motoru “Dahua Heart of City (HOC)” u duyurdu. HOC temel olarak kent yönetimi, endüstri uygulamaları ve tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak için şehir, sanayi ve tüketici pazarları için yeni akıllı şehir altyapısının inşasını etmek için kullanılıyor.

DAHUA HOC Akıllı Polislik Çözümü, DAHUA HOC Akıllı Trafik Çözüm, DAHUA HOC Kamu Güvenliği Çözümü gibi HOC konseptine dayanan çeşitli uygulamaları tanıtan DAHUA, teknolojinin merkezinde “Tam Kapsama, Tam Algılama, Tam Bağlantı ve Tam İstihbarat” ana stratejisinin olduğunu söylüyor.

Dahua standının en popüler alanlarından biri olan yapay zeka alanında, akıllı algoritmalarını da sergiledi. Çeşitli müşterilere, senaryolara ve projelere göre optimum uyum sağlayan yüz tanıma alanında, AI'yı kullanan ve gerçek zamanlı analiz yeteneklerine sahip olan AI Serisi Çevre Koruma Kameraları sergilendi. İnsan yüzlerini, taşıtları, motorsuz araçları ve özelliklerini aynı anda analiz etme, nesne yakalama ve meta veri toplama yeteneklerine sahip AI kameralar ve Akıllı NVR modelleri, standın en ilgi çeken bölümlerinden biri oldu.



Dahua bu yıl 1,6 milyar yüz görüntü veri tabanını ve saniyede 20 milyar karşılaştırmayı destekleyen ultra büyük ölçekli bir analiz platformu olan X80 Yüz Tanıma Sunucusunu da başlattı. X80, büyük ölçekli polislik, trafik yönetimi ve kamu güvenliği projeleri için kullanılıyor.

Dahua, fuarda FULL AI serisi ürünlerin yanı sıra, yeni termal serisi, 64MP Multi Sensör Panoramik Ağ Kamerası + PTZ Kamera serisi, multi sensör panoramik kamera serisi, HDCVI 5.0 ürünleri ve diğer akıllı video izleme özelliklerini de içeren geniş bir ürün yelpazesini sergiledi.

Bunlara ek olarak, şirket ayrıca drone, yangın kontrolü, depolama ve akıllı devriye robotları gibi yeni nesil akıllı video IoT ürün ve teknolojilerini tanıttı. Bu ürünlerin çeşitli endüstrilerdeki uygulamaları, sergi misafirlerinden geniş ilgi gördü.

Yeni IoT Markası: Imou

Dahua tüketici IoT markası olarak, yeni markası IMOU’yu da tanıttı. “Akıllı Yaşamın Keyfini Çıkarma” konsepti ile sunulan IMOU, akıllı kilitler ve kameralardan oluşan akıllı tüketici çözümlerini içeriyor.


 


Bu Haberin Yorumları ( 1 )
Gerçekten ülkemiz ve dünya için güzel bir adım hergün globalleşen bu dünyada teknolojiyi bazen takip etmekte zorluk çekiyoruz ama bir türk firmasının bizi dünya çapında temsil etmesi gurur verici başarılar sevgiler




Yorum Yazın