Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Western Digital'den Güvenlik Sektörüne Özel 3 Yeni Ürün - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Western Digital'den Güvenlik Sektörüne Özel 3 Yeni Ürün

Western Digital, güvenlik sektörü için özel olarak geliştirilen ürün portföyünü, üç yeni ürünle genişletti.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Western Digital'den Güvenlik Sektörüne Özel 3 Yeni Ürün
Western Digital, güvenlik sektörü için özel olarak geliştirilen ürün portföyünü, üç yeni ürünle genişletti. Ürünler arasında endüstrinin ilk endüstriyel sınıf 3D NAND UFS flash sürücüsü (EFD), 256 GB2 kapasiteli WD Purple microSD kart serisi ve depolama sistemlerinin proaktif bir şekilde yönetilmesini sağlayan yeni cihaz analiz teknolojisi Western Digital® Device Analytics yer alıyor.

Yeni cihazlar ve araçlar, ağ bağlantılı ve yapay zeka (AI) özellikli kamera sistemlerinin gerektirdiği yüksek performans, kapasite ve dayanıklılığı destekliyor.

 

Güvenlik sektörü için endüstrinin ilk 3D NAND UFS tabanlı EFD'si

Şirketin gelişmiş 3D NAND mimarisi üzerine inşa edilen Western Digital iNAND® IX EU312 UFS EFD, endüstriyel sınıf yüksek dayanıklılık ve yüksek kapasite sunuyor. Yeni ürün, 750 MB / s1'e kadar okuma hızları ile AI tabanlı güvenlik kameraları ve kenar cihazları dahil olmak üzere yoğun okuma ve yazma performansı için 320 MB / s1'e kadar yazma hızları sunuyor. 768 TBW'ye kadar destek ise sürekli kayıt koşulları için gereken dayanıklılığı sağlıyor. EFD, hata düzeltme kodu (ECC), okuma, yenileme, hasar ve kötü blok yönetimi de dahil olmak üzere, gelişmiş NAND flash ürün yönetimi yazılımı ile geliyor.

WD Purple microSD kart serisi

Nisan 2018'de piyasaya sürülen WD Purple microSD kart serisi, 3D NAND teknolojisi ile 1,000 P / E'ye kadar döngü desteği ve 256GB2'ye varan kapasitesiyle , yüksek çözünürlüklü profesyonel güvenlik kameralarının kesintisi çalışması için yüksek depolama alanı sunuyor. MicroSD ayrıca zorlu hava koşullarında ve ortamlarda sürekli çalışmayı desteklemek için kart -25 ° C ile 85 ° C arasında değişen çalışma sıcaklıklarını destekliyor.

Western Digital Device Analytics ile proaktif depolama yönetimi

Western Digital'in WD Purple serisi sabit diskleri, WD Purple microSD kartları ve Western Digital IX EU312 UFS EFD tarafından desteklenen cihaz analiz teknolojisi, depolamayı proaktif bir şekilde yönetme konusunda önemli bir avantaj sağlıyor.

Cihaz analizleri, kullanıcılara potansiyel sorunları önleme konusunda yardımcı olan dizi parametrik operasyonel ve çevresel veri sağlıyor. Cihaz analizleri, derin analiz yeteneği sayesinde odepolama operasyonunun sürdürülmesine yardımcı olacak eylem önerileri sunabiliyor.

Yeni Western Digital iNAND UFS EFD, yüksek kapasiteli WD Purple microSD kartları ve Western Digital Device Analytics teknolojisi, günümüzün gözetim ihtiyaçlarını tam olarak karşılamayı hedefliyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın