Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
IDIS Kompakt Çözümler Sunan Yeni Kamera Serisini Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

IDIS Kompakt Çözümler Sunan Yeni Kamera Serisini Tanıttı

IDIS, küçük ve orta ölçekli işletmeler için tasarlanmış yeni “Compact Solution” kamera serisini duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
IDIS Kompakt Çözümler Sunan Yeni Kamera Serisini Tanıttı
Perakende, restoran ve küçük işletme uygulamalarında rekabetçi video gözetim uygulamaları için yeni olanaklar sunan IDIS, kompakt, sağlam, yüksek performanslı kamera ve kayıt cihazları serisini piyasaya sundu. Hızlı ve kolay kurulum için tasarlanan IDIS Compact Solutions serisi, analog ve IP teknolojilerinin beraber kullanılabilmesini sağlıyor.

Yeni ser, hepsi tek tıklamayla kolay ağ kurulumu sunan HD-TVI kameraları ve kaydedicileri içeriyor. Rekabetçi fiyatlarıyla dikkat çeken seri, güçlendirilmiş ağ güvenliği protokolleri ile bilgisayar korsanlığı risklerine karşı tam güvence sağlıyor.
IDIS Compact Solutions serisi masaüstü veya duvara kolayca monte edilebilen 4 kanallı kompakt kayıt cihazlarından oluşuyor ve yüksek performans özelliklerini basit kullanımla birleştiriyor.

Kapalı alanlar için tasarlanan IDIS DC-D4212R dome ve DC-E4212WR bullet PoE kameraları canlı görüntü ve oynatmada (akıllı telefonlar gibi uzak cihazlarda da dahil olmak üzere) tam HD performansı ,hareket algılama, kurcalama alarmları, gizlilik maskeleme, gündüz ve gece ICR ve 20 metreye kadar IR LED gibi özelliklerle geliyor.

Dört ve sekiz kanallı IP veya HD-TVI kaydedicilerden oluşan bir paketle, işletmeler mevcut koaksiyel kablolarını kullanılabiliyor. IP kaydediciler ayrıca donanım yükseltilmesi ihtiyacını ortadan kaldıran H.264 canlı görünümden yararlanıyor. Yüksek performanslı aktarma kapasitesi için, H.265 ve IDIS Intelligent Codec sıkıştırması, % 90'a varan bant genişliği tasarrufu sağlıyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın