Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Seagate, Skyhawk Sağlık Yönetimi'nde Yeni Bir Özellik Başlattı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Seagate, Skyhawk Sağlık Yönetimi'nde Yeni Bir Özellik Başlattı

SHM, sürücü parametrelerini sürekli olarak analiz eden ve tescilli AI algoritmalarını kullanıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Seagate, Skyhawk Sağlık Yönetimi'nde Yeni Bir Özellik Başlattı
Veri depolama çözümlerinde dünya lideri markalardan biri olan Seagate yeni bir SkyHawk Sağlık Yönetimi özelliğini duyurdu. SkyHawk Sağlık Yönetimi (SHM), Network Video Kaydedici (NVR) ve Dijital Video Kaydedici (DVR) ortamları için tasarlanan Seagate’in Skyhawk ve SkyHawk AI sabit diskleri için endüstrinin ilk yerleşik sürücü izleme yazılımı olarak tanıtıldı.

Seagate tarafından geliştirilen SkyHawk Sağlık Yönetimi, ilk olarak geçtiğimiz yıl başlatıldı ve Hikvision ve Dahua gibi önde gelen gözetim sağlayıcıları tarafından hızlı bir şekilde benimsendi.

Seagate’e göre SHM, sürücü parametrelerini sürekli olarak analiz eden ve son kullanıcının sürücünün sağlık ömrünü yönetmesini sağlayan tescilli AI algoritmaları üzerine kuruldu. İşletim ve çevre koşulları hakkında bilgi sahibi olan SHM, müşterilerin kritik gözetim verilerinin korunmasına yardımcı olmak için mevcut sürücü sağlığına bağlı olarak önleyici tedbirleri ve olası müdahaleler önerebiliyor.

SkyHawk Sağlık Yönetimi ayrıca RAID RapidRebuild ™ teknolojisini de entegre ediyor. Bu özel Seagate teknolojisi, bir RAID kurtarma işlemine başlamadan önce kullanıcının verilerini hızla çıkarmasına yardımcı oluyor. RAID RapidRebuild teknolojisi, sistem seviyesinde performans düşüşünü azaltıp, sürücüyü hızlı bir şekilde tekrar çevrimiçi duruma getirilebiliyor.

Seagate'in Pzarlama Başkan Yardımcısı Sai Varanasi “Gözetim sağlayıcıları tarafından zaten popüler olan SkyHawk Sağlık Yönetiminin bu yeni sürümü, RAID RapidRebuild teknolojisini entegre ediyor. Böylece kullanıcılar zamandan tasarruf ediyor ve kesinti riskleri azaltılıyor. Bu, RAID ortamında veri bütünlüğünü korumak isteyen müşteriler için hayati bir rahatlık sağlar. ”diyor
RAID RapidRebuild teknolojisinin özelliği, uyumlu gözetim sistemlerinde SkyHawk Sağlık Yönetimi aracılığıyla kullanılabiliyor.


Bu Haberin Yorumları ( 3 )
bizde wd i severik

seagate i severim

sektör çok hızlı ilerliyor, 10 sene sonra neler konuşulacak merak ediyor ve sitenizi takip ediyorum :)




Yorum Yazın