Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua'dan Yeni Akıllı Analog Teknolojisi HDCVI 5.0 - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua'dan Yeni Akıllı Analog Teknolojisi HDCVI 5.0

DCIV 5.0, analog sistemlere üst düzey özellikler getiriyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua'dan Yeni Akıllı Analog Teknolojisi HDCVI 5.0
Dahua, saha güvenliği, yüz tanıma, meta veri arama, aktif caydırma ve Starlight & Full-color ile yeni HDCVI 5.0 teknolojisini tanıttı. HDCVI 5.0 ile çok yüksek kaliteli bir video sistemi koaksiyel olarak kurulabiliyor. Sistem kurulumunu kolaylaştıran HDCVI 5.0, HD-over-Coax sisteminin tüm özelliklerini korurken, H.265 + kodlama gibi olarak yenilikçi özellikler de getiriyor.

Dahua, yeni ürünlerde yer alan yüz tanıma, meta arama (veri tabanlarından 100.000 kişiye kadar karşılaştırma), akustik / görsel video doğrulama gibi özelliklerle doğruluğu ve verimliliği artırmayı hedefliyor. Dahua HDCVI 5.0 Teknolojisi, şimdilik HDCVI Aktif Caydırıcı Kamera, 4K / 5MP / 1080P Starlight HDCVI Kamera, 1080P Tam Renkli HDCVI Kamera ve HDCVI 4K'dan oluşuyor.

HDCVI 5.0 ile kameralar davetsiz misafirleri tanıyabiliyor ve alarm üretebiliyor. Belirli hareketleri algılamayı mümkün kılan sistem, birisi yanlış bir yönde veya belirlenen yollar dışında yürüdüğünde alarm verecek şekilde programlanabiliyor.

Yüz tanıma

Dahua’nın HDCVI 5.0 teknolojisine sahip yeni kameraları ayrıca gelişmiş yüz tanıma özelliği de sunuyor. Kamera, görüntüdeki yüzleri tanıyor ve bir veritabanındaki yüzlerle karşılaştırıyor. İşlem saniyede 24 kare olarak yapılıyor ve böylece yüzler 100.000 görüntüye sahip 20 veritabanında karşılaştırılabiliyor.

Meta veriler

Meta veriler üzerinde arama yapmak, kameranın cinsiyet, yaş, gözlük veya sakal, sakal ve hatta yüz ifadelerine göre bir ayrım yapabileceği anlamına geliyor. Dahua'ya göre, bu işlevler üçüncü taraf uygulamalarda kullanmak için de ideal bir zemin yaratıyor.

Aktif caydırıcılık

Diğer bir yararlı işlev olan aktif caydırıcılık, davetsiz misafirlerin caydırılmasını sağlıyor. Hassasiyeti artıran ve hareket algılamaya dayalı kayıt için depolama alanını azaltan PIR ve hareket çift algılayıcısına sahip olan HDCVI 5.0, alarmların yanı sıra siren sistemi ile davetsiz misafirleri uyarıyor. Kullanıcılara gerçek zamanlı olarak kullanıcılara gönderilen alarmlar, görsel ve sesli olarak HDCVI video doğrulama ile destekleniyor.

4K

4K veya FullHD'li kameralardaki Starlight ışık teknolojisi ile düşük ışık koşullarında bile renkli görüntü oluşturulabiliyor. Ortam zifiri karanlık olduğunda, kameralar IR LED'leri veya beyaz ışıklı LED'lerle desteklenebiliyor.

Çevre koruma

HDCVI 5.0, yapılandırılabilir hareket, hat geçişi ve izinsiz giriş kurallarına dayanarak potansiyel riskleri tespit edebiliyor. Sistem, istenmeyen hareketler meydana geldiğinde kullanıcılara alarm gönderiyor.

Ayrıca, sistem hayvanlar, böcekler, yapraklar, ışık, yağmur damlaları gibi küçük nesneleri filtreleyen akıllı analizlerle geliyor. Böylece yanlış alarmları azaltılırken, kullanıcıların gerçek tehditlere odaklanmasını sağlıyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın