Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
FLIR Systems, Derin Öğrenme Özellikli Kamera Serisini Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

FLIR Systems, Derin Öğrenme Özellikli Kamera Serisini Duyurdu

FLIR Firefly yeni bir makine görüşü platformu sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
FLIR Systems, Derin Öğrenme Özellikli Kamera Serisini Duyurdu
FLIR, sektörün ilk derin öğrenme özellikli kamerası FLIR Firefly kamera ailesini duyurdu. Intel Movidius Myriad 2 Vision İşleme Birimi'ni (VPU) bütünleştiren FLIR Firefly, görüntü analizi profesyonellerinin daha doğru kararlar alabilmesini sağlıyor.

Geleneksel kural tabanlı yazılım, barkod okuma veya imal edilmiş bir parçayı spesifikasyonlara göre kontrol etme gibi basit görevler için kullanılıyor. FLIR Firefly ise yüz tanıma veya bir güneş panelinin kalitesini sınıflandırma gibi karmaşık ve öznel problemleri ele almak için derin öğrenmenin gücü ile yeni bir makine görüşü platformu sunuyor.

FLIR Firefly, Intel Movidius Myriad 2 VPU'nun gelişmiş özelliklerini, gömülü ve manuel sistemler için kompakt bir kamerada kullanıyor. Makine üreticileri eğitimli sinir ağlarını doğrudan Firefly'nin entegre VPU'suna yükleyebilyor. Ek olarak, Intel Movidius Neural Compute Stick kullanıcıları mevcut ağlarını doğrudan Firefly'a kolayca dağıtabiliyor. Böylece, sistem boyutu azaltılırken; hız, güvenilirlik, ve güç verimliliği artırılıyor.

FLIR Başkanı ve CEO'su James Cannon, “Makinelerin yakaladığı görüntülerin otomatik analizi, günlük hayatlarımızın önemli bir parçasıdır. Akıllı telefonlar ya da masalarımızdaki yiyecekler gibi ürünlerin kalitesi, uygun fiyatta pazarlanması ve pazara sunulması, hem denetleme hem de otomatik üretim yapan kameraları kullanan sistemler tarafından mümkün hale getirildi. Intel Movidius Myriad 2 VPU tarafından desteklenen FLIR Firefly, bu sistemlerin tasarımcılarının, derin öğrenmeyi daha hızlı ve daha düşük maliyetlerle kullanabilmelerini sağlıyor. ” diyor.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın