Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
En iyi Bulut Tabanlı 6 Video Analiz Yazılımı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

En iyi Bulut Tabanlı 6 Video Analiz Yazılımı

Bulut tabanlı video analizi hizmetleri sunan, en iyi markalar ve uygulamaları

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
En iyi Bulut Tabanlı 6 Video Analiz Yazılımı
Günümüzün yeni ve gelişmiş güvenlik kameraları daha fazla bant genişliği harcıyor ve daha yüksek miktarda veri topluyor. Teknolojinin gelişmesi tabi ki yeni uygulamaları beraberinde getiriyor. Hizmet olarak bulut tabanlı video analizi (VAaaS), fiziksel güvenlik endüstrisindeki en güçlü trendlerden biri haline geliyor.

Güvenlik kamerası sistemleri artık sadece görüntüyü sağlamakla yetinmiyor, müşterinin gereksinimlerini karşılamak için uyarlanmış akıllı video analiz çözümlerinden de faydalanıyor. Servis sağlayıcılar insan sayma, insan trafik akışı yönetimi, nesne indeksleme, izinsiz giriş tespiti ve plaka tanıma gibi özel çözümler sunuyor. Makine öğrenimi algoritmalarını içeren VAaaS çözümleri, insanların daha kolay bir şekilde sonuç almasına yardımcı oluyor.

İşte bulut tabanlı video analizi hizmetleri sunan, en iyi markalar ve uygulamaları!

Agent Vi Cloud Tabanlı Video Analizi SaaS

Bulut tabanlı bir video analiz yazılımı olan Agent Vi innoVi, yüksek algılama doğruluğu sağlayan, derin öğrenme teknolojisiyle destekleniyor. InnoVi'nin derin öğrenme algoritmaları, insanlar, taşıtlar, ve statik nesnelere arasında ayrım yapabiliyor ve nesnelerin nasıl kategorilere ayrılacağını öğrenebiliyor. InnoVi, ''Merkezi İzleme için innoVi'' ve ''Akıllı Şehirler için innoVi'' olmak üzere iki ürün grubu ile hizmet veriyor.




Aviglion Blue Cloud Platformu

Microsoft Azure tarafından desteklenen Avigilon Blue, Avigilon iş ortakları ve müşterileri için özel olarak tasarlanmış gelişmiş bir bulut platformu olarak hizmet veriyor. Avigilon Blue, video gözetimi için patentli Avigilon kendi kendine öğrenen video analitiği ile yönetilen hizmetler sunuyor.

Platform, Avigilon iş ortaklarının daha az kaynakla daha fazla siteye uzaktan bağlanmalarını ve yönetmelerini sağlıyor. Sistem, yerel depolamayı ve Avigilon ve ONVIF uyumlu kameraları destekleyen şirket içi Avigilon Blue Connect cihazı entegrasyonuyla kritik olayları buluta gönderiyor.





Eagle Eye Cloud Security Camera  VMS

Eagle Eye Networks Cloud VMS, hat geçişi, izinsiz giriş tespiti ve nesne sayımı dahil olmak üzere video çok sayıda analiz fonksiyonu sunuyor. Müşteriler, hesaplarındaki herhangi bir kamera için analizleri web kontrol panelinden veya mobil uygulamadan kolayca etkinleştirebiliyor. Eagle Eye Analytics video analizleri, Eagle Eye Cloud VMS tarafından desteklenen analog kameralar da dahil herhangi bir kamerada çalışabiliyor.




Intellivision Akıllı Video Analizi

Intellivision, AI ve derin öğrenmeye dayalı akıllı video analiz ürünleri sunuyor. Bu ürünler, IntelliVision'ın video analiz ürün serisinin temelini oluşturuyor. Sistem video analizlerini ve güvenlik uyarılarını otomatikleştiriyor ve manuel izleme ihtiyacını azaltıyor.

Intellivision'un video analiz ürünleri, video içeriğini gerçek zamanlı olarak analiz ediyor ve meta verileri çıkartıyor. Video analizi, kameralara sunuculara veya bulutta entegre edilebiliyor. Analizler sayesinde bir sahnedeki sadece geçerli hareket belirlenebiliyor. Ayrıca aydınlatma değişiklikleri ve hayvan hareketleri gibi istenmeyen görüntüler filtreleyebiliyor.



i2V Cloud Video Surveillance

i2V’nin video analiz yazılımı müşterilerine IP kameralarıyla tesislerinin güvenliğini sağlamak için kolay bir yol sunuyor. Sistemde videoları görüntülemek ve kaydetmek için IP kameralardan başka hiçbir donanıma ihtiyaç duyulmuyor. Kullanıcılar, kameraları veya kaydedilen herhangi bir video görüntüsünü bilgisayar ya da akıllı telefon bağlantısıyla, istedikleri her yerden görüntüleyebiliyor. Video analizileri, saldırı tespit, hareket algılama, çevre ihlali, eksik nesne tespit ve terk edilmiş nesne algılama araçlarını içeriyor.





Umbo CV SmartCloud

Umbo SmartCloud, tüm kameraları, yerleri ve kullanıcıları tek bir girişle yönetmenizi sağlayan bir bulut video yönetim sistemi olarak hizmet veriyor. Donanımdan bağımsız ve şirket dışı bir sistem olan SmartCloud, yalnızca Umbo'nun kameralarından değil, diğer markaların kameralarından da video akışlarını alabiliyor.

SmartCloud, kullanıcıların dikkatini çeken sahnelerde, çeşitli nesnelerin neye benzediğini öğrenen ve analiz eden Umbo'nun yapay zeka teknolojisini içeriyor. Sistem, aramaları hızlandırmak için oynatma zaman çizelgesi üzerindeki nesneleri etiketleyebiliyor. SmartCloud ayrıca, müşterilere tüm video akışlarını her zaman ve her yerde erişim ve yedekleme için ücretli bulut depolama planları sunuyor.


 


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın