Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
% 100 Yerli! OinOne Plaka Tanıma Sistemleri - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

% 100 Yerli! OinOne Plaka Tanıma Sistemleri

Tamamı Türk mühendisler tarafından geliştirilen OinOne Plaka Tanıma Yazılımı yüksek doğruluk oranı ve zengin özellikleriyle dikkat çekiyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
% 100 Yerli! OinOne Plaka Tanıma Sistemleri
Teknoloji ilerledikçe, Otomatik Plaka Tanıma uygulamaları da son sürat gelişiyor. 70’li yıllarda icat edilen plaka tanıma sistemleri, o yıllardan bu yana çok farklı görünüyor. Önceleri sadece büyük çaplı işletmeler ve hükümet birimleri tarafından erişilebilen pahalı bir sistem olan Otomatik plaka tanıma sistemleri, son yıllarda daha düşük maliyetli bir çözüm olarak geniş bir uygulama alanı buluyor.

Otomatik Plaka Tanıma sistemleri, sitenize giren her aracın erişimini kontrol etme, izleme ve kaydetme yeteneği sağlayarak tesisinizin güvenliğini arttırmanın maliyet etkin bir yolunu sunuyor. Peki, bu nasıl yapılıyor? Plaka tanıma sistemlerinin başarısını donanım ve yazılım entegrasyonu belirliyor. Yüksek performans için kameralardan gelen verilerin, doğru yazılımla işlenmesi gerekiyor.

%100 Yerli OinOne



Tamamen Türk mühendisler tarafından geliştirilen OinOne Plaka Tanıma Yazılımı, sektörün önde gelen %100 yerli yazılım çözümü olarak, kullanıcılara önemli bir avantaj sağlıyor.

C / C++ programlama dili ile yazılan OinOne Plaka Tanıma Yazılımı, Windows işletim sistemi ile çalışıyor. % 98 doğrulukla okuma başarısına sahip yazılım, resmi ve askeri plaka okuyabiliyor. Asgari %80 doğrulukla marka ve tip, asgari %60 doğrulukla renk tanımlama yapabilen OinOne, ayrıca birden fazla şeridi okuyabiliyor.

Plaka tanıma sistemlerinin başarısında kullanılan kamera, lens türü ve gece görüş için IR aydınlatma gibi faktörler büyük önem taşıyor. Doğru donanım ürünleri ( kamera, aydınlatma IR, vb) kullanıldığında yazılımın okuma oranı %99’lara ulaşabiliyor.

OinOne Plaka Tanıma Yazılımı sadece yüksek okuma oranıyla değil, eğitilebilir yapıdaki sistemiyle de kullanıcılarına önemli bir avantaj sağlıyor. Yazılım yeni plaka yapıları, yeni çıkan marka ve modelleri okumak için eğitilebiliyor.

60'ın üzerinde markayı tanıyor

Araç markalarını tanıyabilen bir modülle gelen OinOne Plaka Tanıma Yazılımı BMW, Toyota, Renault, VW, Mercedes ve Honda başta olmak üzere 60'ın üzerinde markayı tanıyor. Bu özellik kaçak araçların aranmasında kolaylık sağlıyor.
Model kategorisi dışında Araç Tipi Tanıma özelliği ile otobüs, tır, kamyon, kamyonet, minibüs, otomobil, ticari araç ve jeep gibi araç tipine göre de tanımlama yapılabiliyor.

Yazılım ayrıca araçları beyaz, kırmızı, mavi, siyah, sarı, yeşil ve gri gibi renklere göre de algılayabiliyor.

OinOne Plaka Tanıma Sistemleri, Site Plaka Tanıma Sistemi ve Otopark Plaka Tanıma Sistemi olarak özelleştirilmiş çözümler olarak sunuluyor.

Site Plaka Tanıma Sistemi

Site, liman, fabrika giriş çıkış kontrolü için geliştirilen Site Plaka Tanıma Sistemi, kontenjan özelliği ile, her aboneye sınırsız sayıda plaka tanımlama yapabilme olanağı sağlarken, sadece kontenjan sayısı kadar aracın geçişine izin verme özelliği ile dikkat çekiyor. Böylece sınırlı miktarda otopark alanını en etkin ve adil biçimde yönetmek mümkün olabiliyor.

Sistem, siteye giriş çıkış yapan araçları plaka ve resimleri ile kaydediyor. Daha sonra bu kayıtlar üzerinde sorgulama ve raporlama yapılabiliyor. Araçların günlük, haftalık ya da aylık giriş çıkış sayıları kolayca öğrenilebiliyor.

Otopark Plaka Tanıma Sistemi

Ücretli otoparklar için geliştirilen OinOne Otopark Plaka Tanıma Sistemi, otopark sistemini tek başına kontrol edebildiği gibi mevcut otopark yazılımı ile blirlikte çalışabiliyor. Otogar Modülü sayesinde yönetim fonksiyonu geliştirilirken, idarecilere her şeyin takibini kendi ekranlarından yapabilme olanağı sağlanıyor.

OinOne Otopark Plaka Tanıma Sistemi Özellikleri
  • Ücretlendirme
  • Abonelik takibi
  • Bariyer Entegrasyonu
  • Loop Entegrasyonu
  • Yazarkasa Entegrasyonu
  • Display Entegrasyonu
  • Kullanıcı Tanımlaması
  • Günlük, Haftalık, Aylık Raporlar
  • Otoparka giren araç plakalarını okuma, plakları veritabanına resim ve zaman damgası ile kaydetme
  • Okunan Plaka abone ise, otomatik bariyer açma
OinOne plaka sisteminin işlevsel özellikleri sayesinde otopark girişinde bilet makinesine gerek kalmıyor. Otopark araç giriş çıkış kontrolü olarak sağlanırken, abone araçlar bariyerler otomatik olarak açılıyor ve kolay giriş imkanı sağlanıyor. Sistemde bütün araç giriş çıkışları kayıt altına alınıyor. Herhangi bir hırsızlık durumunda geriye doğru sorgulama imkanı ile şüpheli araç kolayca bulunabiliyor.

OinOne Plaka Tanıma Yazılımı; yüksek okuma performansı; araç marka, tip, renk okuma, fonksiyonel otopark modülü, siteler için geliştirilmiş kontenjan ve %100 yerli yazılım olma gibi özellikleriyle piyasadaki önemli çözümlerden biri olarak dikkat çekiyor ve kullanıcılarına yüksek performanslı bir sistem sunuyor.
 


Bu Haberin Yorumları ( 4 )
OinOne Plaka Tanıma Sistemini NFS Teknoloiji den temin edebilirsiniz

yerli yazılımda emeği geçen herkes teşekkürü hakediyor. yerli yazılım gelecek için çok önemli

Oinone Plaka tanıma sistemini temin edebilmek için Ürünler bölümünden sırası ile CCTV - Yazılım - Plaka Okuma yazılımı sayfasında OinOne plaka okuma yazılımları ile ilgili 3 ayrı lisans yer almaktadır. İhtiyacınız olan Oinone Yazılım Lisansını seçip, ilgili ürün sayfasında teklif iste butonu aracılığı ile talebinizi bırakabilirsiniz. Talebinizin ulaşmasını takiben en kısa sürede yetkililer tarafından size geri dönüş sağlanmaktadır.

oinone plaka tanıma sistemini nasıl temin edebiliriz?




Yorum Yazın