Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua'dan Apartmanlar İçin Yüz Tanıma İstasyonu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua'dan Apartmanlar İçin Yüz Tanıma İstasyonu

Dahua apartman daireleri için tasarlanan yüz tanıma özelliğine sahip akıllı istasyon VTO9341D’yi duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua'dan Apartmanlar İçin Yüz Tanıma İstasyonu
Dahua apartman daireleri için tasarlanan yüz tanıma özelliğine sahip, yeni giriş kontrol çözümü VTO9341D’yi duyurdu. Yüz tanıma teknolojisine sahip yeni cihaz, erişim kontrolü için yeni nesil bir çözüm sunuyor.

-20 ° C ila 60 ° C arasında çalışabilen VTO9341D, çeşitli hava koşullarında ve coğrafi alanlarda sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor. Alüminyum alaşımlı levhadan yapılmış bir kasa ile suya ve toza karşı dayanıklılık için IP55 ve darbe dayanımı için IK07 standardına uygun olarak üretilen VTO9341D, mülk sahiplerine ideal bir koruma sunmayı ve güvenlik görevlilerinin çalışmalarını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Yüz tanıma

Bir kişi cihaza 50 cm yaklaştığında, 2MP CMOS görüntü sensörü yüz tanıma için yüksek çözünürlüklü renkli görüntü yakalıyor. 0,5 saniye kadar kısa sürede, tanıma işlemini tamamlanıyor ve erişim izni varsa kapı açılıyor. 20000'e kadar yüzü saklama kapasitesine sahip olan sistem, büyük konut sitelerin için konumlandırılıyor. Auto Gain Control özelliği zayıf ışık koşulların üstesinden gelmek için beyaz ışığı destekleyerek gece görüşünü mümkün kılıyor.

Çoklu kilit açma

VTO9341D yüz tanıma özelliğinin yanı sıra Mifare Kart okuyucusu, parmak izi tanıma (3000 parmak izi ile) ve kart, parmak izi ve şifre ile çoklu kilit açma yöntemleri sunan dokunmatik ekran tuş takımı ile geliyor. Görüntüyü mobil cihazlara iletebilen VTS5240B Master Station ile kullanıcılar evden uzaktayken de kapıları açabiliyor. İstasyon ayrıca çift yönlü konuşmayı destekliyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın