Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Yeni Alexa, akıllı ev kontrolü için gelişmiş arayüzüyle geliyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Yeni Alexa, akıllı ev kontrolü için gelişmiş arayüzüyle geliyor

Amazon, daha fazla cihazı kontrol etmek için Alexa uygulamasını yeniden tasarladı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Yeni Alexa, akıllı ev kontrolü için gelişmiş arayüzüyle geliyor
Amazon, akıllı ev cihazlarını, daha iyi ve daha sezgisel bir kullanıcı arayüzü ile kontrol etmek için Alexa uygulamasını yeniden tasarladı.

Yeni uygulamada, kullanıcıların Alexa'ya bağlı Echo cihazlara, akıllı ışıklara ya da akıllı prizlere hızlı bir şekilde erişmelerini sağlayan cihaz kategorileri listesi bulunuyor. Cihaz kategorileri altında, oturma odası ve mutfak gibi cihaz grupları yer alıyor ve böylece kullanıcılar belirli bir alanda bir grup cihazı doğrudan kontrol edebiliyor.

Ekranın sağ üstündeki küçük bir “+” işareti, kullanıcıların yeni cihazlar ekleyebilmelerini sağlıyor. Yeni uygulama ile çok odalı grup işlevi için Bluetooth hoparlörler de eklenebiliyor. Farklı cihazların kurulumuna izin veren uygulama cihaz türlerini ve konumlarını doğrudan kategorilere ayırarak, ev otomasyonu için daha iyi erişim sunuyor.

Amazon ayrıca iletişim özelliğini de geliştirerek, bir kullanıcının diğer bir kullanıcının Alexa cihazlarına çağrı yapması, mesaj göndermesi veya iki Echo kullanıcısının birbirleriyle konuşmasına izin veren bir dizi özellik sunuyor. Büyük bir eve sahip olan kişiler için, hoparlörlerden ev içi telefon görüşmeleri yapılabiliyor.

Yeni Alexa uygulaması hem iOS hem de Android işletim sistemlerini destekliyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın