Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Philips Hue Artık Siri Shortcuts'ı Destekliyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Philips Hue Artık Siri Shortcuts'ı Destekliyor

Philips Hue akıllı aydınlatma artık Siri Shortcuts'ı destekliyor

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Philips Hue Artık Siri Shortcuts'ı Destekliyor
Akıllı aydınlatma üreticisi Philips Hue, Siri otomasyon özelliği olan Siri Shortcuts desteğini resmi olarak duyurdu.

Kullanıcılar “oyun oynama” ya da “rahatlama” modlarında farklı ışık kombinasyonları gibi ses komutları için ışık ayarını istedikleri gibi adlandırabiliyor. Ayrıca akıllı aydınlatma seçenekleri, Siri Kısayollarını destekleyen diğer üçüncü taraf cihazlara veya özelliklere de bağlanabiliyor.

Siri Shortcuts aracılığıyla Philips Hue cihazlarıyla her etkileşim kurduğunda, ses asistanı tercih edilen renge göre ışıkları ne zaman ayarlanması gerektiğini öğrenebiliyor. Kullanıcının günlük rutinlerine aşina olduktan sonra, asistan kişiselleştirilmiş eylem önerileri sunmaya başlıyor.

İlk olarak geçtiğimiz Haziran ayında açıklanan Siri Shortcuts, Amazon Alexa ve Google Asistan sistemindeki rutinlere benzer, tek bir komutla bir dizi eylemi tetikliyor. Belirli kelimeler bir dizi eylem için adlandırıldıktan ve bir komut için birden çok kısayol verildikten sonra, Siri, anahtar kelimeleri duyduğunda birden çok eylemi yürütebiliyor.

 Siri Shortcuts ile Hue, diğer uygulamalarla ve servislerle de etkileşime girebiliyor. Örneğin, “akşam yemeği zamanı” kısayolu ile müzik çalabiliyor ya da  'Rahatsız Etmeyin' modunu etkinleştirebiliyor.

Geçtiğimiz ay iOS 12 sürümü ile birlikte, bağımsız bir uygulama olarak sunulan Siri Shortcuts, dünya çapında iPhone kullanıcılarına sunuldu.
Philips Hue kullanıcılarının Apple HomeKit ve Siri, Amazon Alexa ve Google Asistan ile cihazların çalıştırabilmesi için Philips Hue Bridge'in yüklü olması gerekiyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın