Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision AXHub Hırsız Alarm Sistemi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision AXHub, Tek Platformda Hem Video Hem Alarm

Hikvision, merkezi alarm sistemi AXHUB'ı tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
 Hikvision AXHub, Tek Platformda Hem Video Hem Alarm
Hikvision AX-Serisine yeni eklenen yepyeni kablosuz alarm sistemi, güvenlik ve videoyu tek platformda birbirine bağlayarak konut ve küçük ticari uygulamalara hitap ediyor.

Tek platformda video ve saldırı sistemi

Hikvision’un farklı alarm sistemlerini, video doğrulama ile birleştirdiği yeni merkezi alarm sistemi AXHub, kullanıcıların 32 cihazı kablosuz olarak yönetebilmesine izin veriyor. Hik-Connect akıllı cihaz uygulaması ve iVMS ile çoklu konfigürasyon sunan ve video doğrulama sağlayan ( IVaaS), akıllı alarm sistemi, küçük ve kompakt bir panel tasarımıyla geliyor. AXHub alarm ve video entegrasyonunu sağlamak için bulut teknolojisini kullanıyor.

AXHub piyasadaki video doğrulama sunan rakiplerine kıyasla daha ayrıntılı ve net görüntüler sunarken, alarm öncesinde 5 ve alarm sonrasında 2 saniye olmak üzere 7 saniyelik bir klip oluşturuyor. Hik-Connect uyumluluğu sistemin her yerden tam kontrolüne izin veriyor ve kullanıcıların uzaktan yönetme, izleme, geçmişi kontrol etme ve herhangi bir olayın anlık bildirimlerini almalarını sağlama gibi önemli işlevler sunuyor. Cihaz, dahili ve harici dedektörleri, kontakları, keyfobları ( proximity anahtarlık) ve güvenlik sensörleri olmak üzere, geniş bir aralıktaki cihazlar arasından 32 adede kadar kablosuz bağlantıyı destekliyor.

AXHub ayrıca, ilk kurulumu hızlandırmak için bir teknik olan 3EasyFit'i kullanıyor. Sesli bir kılavuz olan 3EasyFit yapılandırma ve işletim için tüm kurulum sürecini hızlı ve verimli hale getirerek, kullanıcıyı sistemdeki herhangi bir olayla ilgili olarak uyarıyor.

AXHub daha basit ve daha uygun maliyetli bir kurulum için yerleşik iletişim modülleri ve konektörlerle LAN, Wi-Fi, GPRS ve 3G / 4G bağlantıları da sunuyor ve alarm mesajlarını göndermek için aynı anda birden fazla cihazla iletişim kurabiliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın