Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision, Videonetics İle Teknoloji Entegrasyonunu Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision, Videonetics İle Teknoloji Entegrasyonunu Duyurdu

Hikvision, görsel bilgi işlem platformu geliştirme şirketi olan Videonetics ile teknoloji ortaklığını duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision, Videonetics İle Teknoloji Entegrasyonunu Duyurdu
Hikvision, görsel bilgi işlem platformu geliştirme şirketi olan Videonetics ile teknoloji ortaklığını duyurdu. 

Hikvision ağ kameralarının Videonetics'in Akıllı Video Yönetim Yazılımı (IVMS) ile entegrasyonunu da içeren ortaklık kapsamında, Hikvision kameralardan Hikvision H.265 + sıkıştırılmış video akışlarını hem gerçek zamanlı önizleme hem de oynatma esnasında görüntüleme, kayıt etme ve analiz etme olanağı sağlanıyor. Müşteriler, video kalitesinden ödün vermeden, düşük depolama ve bant genişliği gereksinimleri nedeniyle düşük sahip olma maliyetinden de yararlanabiliyor.

Hikvision’a göre entegrasyon, gelişmiş video yönetimi özelliklerini ve video analiz uygulamalarını etkileştiriyor. Örneğin, Videonetics IVMS aracılığıyla, kullanıcılar gerçek zamanlı video akışlarını ve kaydedilen videoyu görüntüleyebiliyor ve bir kamera görüntüsünden diğerine hızlı bir şekilde gidebiliyor. Ayrıca, nesne sınıflandırma, kalabalık izleme, çevre koruma, ilgi alanı, akıllı kentsel video analizi ve trafik izleme gibi gelişmiş video analizi için entegre Hikvision kameralarından video veya anlık görüntüler de alınabiliyor.

Hikvision'daki Global Teknoloji İttifak Yöneticisi Adler Wu, “Hikvision, ortaklar için son kullanıcılar tarafından ihtiyaç duyulan çok yönlü çözümler geliştirmek için bir Ortak Teknoloji Platformu sunuyor. H.265 + codec teknolojimiz, müşterilerimizin sınırlı bant genişliği koşullarında engellenmemiş video iletimini ve görüntü kalitesinden ödün vermeden depolamada büyük tasarruflar elde etmelerini sağlayan daha etkili bir sıkıştırma çözümü sağlıyor.” diyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın