Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua Technology, Avrupa'da Bölgesel Tedarik Merkezinin Açılışını Yapt - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua Technology, Avrupa'da Bölgesel Tedarik Merkezinin Açılışını Yaptı

Proje ilk aşamada, 3000 m2 ile başlayacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua Technology, Avrupa'da Bölgesel Tedarik Merkezinin Açılışını Yaptı
Dahua, 18 Eylül'de düzenlenen resmi bir açılış töreniyle Macaristan'ın Zalaegerszeg şehrinde bulunan Avrupa Tedarik Merkezi'nin açılışını yaptı.

Resmi açılış töreni, Macaristan’ın önde gelen hükümet temsilcilerinin yanı sıra Dahua Technology Macaristan’ın resmi distribütörlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Dahua Teknoloji Avrupa Tedarik Merkezi, Avrupa pazarlarına daha iyi müşteri hizmetleri, yerel montaj ve merkezi lojistik hizmetleri aracılığıyla daha hızlı teslimat sunacak. Tesis, depolama, üretim ve lojistikten sorumlu bir Dahua partneri tarafından işletilecek.

Proje ilk aşamada, 3000 m2 ile başlayacak ve gelecek iki yıl içinde Dahua’nın büyüme beklentilerine bağlı olarak % 30-50 oranında artırılacak. Şirket tarafından açıklanan plana göre, video kayıt cihazlarının üretimi günde 300 adet ila 500 adet arasında, güvenlik kameraları ise günde ortalama 700-900 adet olacak. Dahua, 2020 yılına kadar ayda 150000-250000 cihaz gönderimini yönetebilen bir dağıtım servisi kuracak.

Çeşitli aşamalardan oluşan proje ilk etapta depolama ve üretim ile başlayacak. Daha sonra özelleştirme hizmetleri, lojistik ve tedarik hizmetleri tanıtılacak.

Dahua Yurtdışı Tedarik Merkezi Operasyon Yönetimi Direktörü Jason Zheng “Dahua Avrupa tedarik merkezi, Dahua’nın Avrupa’daki büyüme planlarında kilit bir role sahiptir. Bu pazarlarda daha fazla büyüme için büyük fırsatlar görüyoruz. Yerel bir montaj hattı ve lojistik merkezi kurmak, bu pazarlara çok rekabetçi bir şekilde hizmet vermek için önemli bir adımdır.’’ dedi.



 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın