Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua GSX'te En Yeni Termal ve ePoE Teknolojilerini Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua GSX'te En Yeni Termal ve ePoE Teknolojilerini Tanıttı

Dahua ePoE serisi kameralarına yeni eklenen Night Color teknolojisini duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua GSX'te En Yeni Termal ve ePoE Teknolojilerini Tanıttı

Dahua geçtiğimiz hafta gerçekleşen GSX 2018 güvenlik fuarında, termal görüntüleme, Gelişmiş Ethernet Üzerinden Güç (ePoE), yeni Night Color Teknolojisine sahip ePoE kameralarını tanıttı.



Dahua’nın fuarda sergilediği en son yenilikler arasında ePoE güvenlik kameraları yer alıyor. Yeni seri yüksek performanslı bir STARVIS ™ sensörü ve düşük ışıklı ortamlarda (1 kata kadar) net ve berrak renkli görüntüler elde etmek için geniş bir diyafram lensi içeren Night Color teknolojisini içeriyor.

Dahua ePoE uzun mesafe iletim çözümünün en yeni bileşeni olan ışığa duyarlı Night Color teknolojisi, kameranın daha kullanılabilir ışığı yakalamasına ve üstün görüntü ve kontrast ile renkli görüntüleri yeniden üretmesine olanak tanıyor. Yeni teknoloji ePoE bullet ve dome kamelarda kullanılıyor. ePoE cihazları, mevcut PoE veya analog sistemlere, CAT5E / CAT 6 kabloları üzerinden 800 metrelik iletim mesafeleri sunuyor.

Dahua, GSX 2018’de düşük çözünürlüklü çözümlere ek olarak, tam karanlıkta kimlik düzeyinde video yakalayan termal kamera serisini de tanıttı. Tüm Dahua termal kameralar, tamamen karanlıkta net görüntüler üreten ve yağmur, sis ve karda görüntüleme sağlayan bir Vanadyum Oksit termal görüntüleyiciye sahip. Dahua termal kamera serisi, uzun menzilli gözetim için termal sensör ile birlikte 2MP CMOS sensörlü bullet termal kameraları ve hibrid PTZ modellerini içeriyor. Tüm Dahua termal kameralar, hızlı sıcaklık artışlarını tanımlayan yerleşik bir yangın algılama özelliği ile geliyor.

Fuarda ayrıca, 3MP Çift Sensörlü İnsan Sayma Kamerası da tanıtıldı Kamera, gelişmiş görme uygulamaları sağlayan yüksek performanslı makine görüşü ve görsel farkındalık sağlayan gelişmiş bir Vision Processor Unit (VPU) kullanıyor. İki adet 3 MP sensör kullanılan kameralar, tek sensörlü kameralara kıyasla gelişmiş doğruluk sunan, görüntüde 3D derinliği yakalayan tek bir video akışı sunmak için birlikte çalışıyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın