Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
KX15DTAM Dedektör, Yüksek Güvenlik İsteyen Hassas Alanlar İçin - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

KX15DTAM Dedektör, Yüksek Güvenlik İsteyen Hassas Alanlar İçin

Pyroix KX15DTAM çift algılama sistemli dedektör

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
KX15DTAM Dedektör, Yüksek Güvenlik İsteyen Hassas Alanlar İçin
Pyroix KX15DTAM, KX serisinden premium kablolu iç mekan hareket dedektörü, anti-gizleme, anti blokaj ve patentli anti-maskeleme teknolojileri ile yüksek güvenlik isteyen perakende mağazalar, bankalar, fabrikalar ve değerli eşyaların bulunduğu depolar gibi kurulumlar için etkili bir çözüm sunuyor.

Ayarlanabilir anti-maskeleme özelliği karton, koli bandı, sprey, vernik veya alüminyum folyo gibi çeşitli materyallerle dedektörün maskelenmesine yönelik her türlü girişime karşı yüksek koruma sağlarken, blokaj engelleme teknolojisi ise dedektörün görüş alanının engellenmesi için herhangi bir şeyin sisteme bağlanmasını engelliyor.

15 metreye kadar güvenilir algılama sunan KX15DTAM iç mekan hareket dedektörü, çift algılama teknolojisi ile geliyor. Bir muhafazada hem pasif kızılötesi PIR hem de mikrodalga MW sensörden oluşan dedektörün bir alarm oluşturabilmesi için her iki sensörün de peş peşe tetiklenmesi gerekiyor. Çift sensör teknolojisi ile güvenlik arttırılırken, yanlış alarm sayısında önemli ölçüde azalma sağlanıyor.

Dedektörün çevreye uyum sağlamasına olanak tanıyan çeşitli özelliklerden oluşan Blue Wave Teknolojisini (BWT) yanlış alarm riskini daha da azaltmak için kullanılan diğer teknolojilerden biri olarak dikkat çekiyor. KX15DTAM'ın dijital sıcaklık kompanzasyonu, arka plan sıcaklığı vücut sıcaklığına yaklaştıkça belirlenen aralığı korumak için hassasiyetini dijital olarak ayarlıyor. Otomatik hassasiyet, performansı korumak için değişen çevresel koşullara dedektörün kendiliğinden uyum sağlanmasına olanak tanıyor. 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın