Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Endace, Dünyanın İlk Petabyte Ağ Kayıt Cihazını Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Endace, Dünyanın İlk Petabyte Ağ Kayıt Cihazını Duyurdu

Yeni 9200 serisi, depolama yoğunluğunda 5 kat artış, 40 Gb / s kayıt ve üç kat artırılmış analitik iş hacmi sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Endace, Dünyanın İlk Petabyte Ağ Kayıt Cihazını Duyurdu
Endace, ultra yüksek kapasiteli, 9200 Serisi EndaceProbe ™ Analytics Platformunu duyurdu. 9200 Serisi dahili sıkıştırma ve patentli Smart Truncation ™ teknolojisi ile depolama yoğunluğunda 5 kat artış, 40 Gb / s kayıt ve üç kat artırılmış analitik iş hacmi sunuyor.

Güvenlik tehditlerine ve performans sorunlarına odaklanan yeni EndaceProbe 9200 Serisi, paket depolama yoğunluğunda 5 katlık bir artış sağlıyor ve analiz için kaydedilebilecek ‘’Ağ Geçmişi’’ performansını önemli ölçüde genişletiyor. Yeni arama algoritmaları, çoklu EndaceProbes yığınları ve Ağ Geçmişi’nde hızlı arama yapılmasını sağlıyor.

Endance Güvenlik ve Risk Yönetimi Araştırma Direktörü David Monahan “Endace'nin yeni ağ kayıt cihazı, güvenlik ekipleri için çığır açan bir ilerlemeyi temsil ediyor. Araştırmalar, siber güvenlik ve uygulama sorunlarını giderme için tam paket yakalama talebinin artmakta olduğunu, ancak yakalama hızının, depolama gereksinimleri nedeniyle engellendiğini gösteriyor. 200 gigabitlik sürekli yakalama oranına sahip beş adet petabaylık storage birimiyle Endace bu engelleri kaldırıyor.’’ diyor.

Şirkete göre, mevcut endüstri çözümleriyle karşılaştırıldığında, 9200 Serisi, sadece 4RU'luk bir alanda çok daha düşük bir maliyetle çok daha fazla kapasite sunuyor.

Endace CEO'su Stuart Wilson, “Yeni 9200 Serisi, müşterilerin ağ geçmişinde ihtiyaç duydukları hızlı aramayı sunuyor. Yüksek depolama kapasitesi ile 9200, kamu kurumları ve büyük şirketler için ideal bir çözüm.” diyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın